Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν θα πιστεύετε τι φόρεσε η Σαρλίζ Θερόν

Δεν θα πιστεύετε τι φόρεσε η Σαρλίζ Θερόν

Δεν θα πιστεύετε τι φόρεσε η Σαρλίζ Θερόν σε press party στο Χονγκ Κονγκ.

Να πώς γίνεσαι glamour queen στο Χόλιγουντ: φοράς σούπερ στενό χρυσό φόρεμα που τα διαγράφει όλα σε μία απλή συνέντευξη τύπου και την επόμενη μέρα τους κάνεις όλους να (παρα)μιλούν για το σώμα (και την αυτοπεποίθηση) που διατηρείς στα 40 σου –να, όπως το έκανε χτες η Σαρλίζ Θερόν, σε press party στο Χονγκ Κονγκ. Το λουκ της συμπλήρωσαν μίνιμαλ αξεσουάρ, μαύρα Gianvito Rossi πέδιλα και ένα Jimmy Choo χρυσό clutch.
Το σώμα βέβαια για το οποίο όλοι μιλάνε σήμερα, δούλεψε πολύ για να το αποκτήσει. Και, λόγω του ρόλου της στο Mad Max: Fury Road έπρεπε να γυμναστεί ακόμα πιο σκληρά: «Ήθελα να φαίνεται πως έχω τεράστια δύναμη στο άνω μέρος του σώματός μου. Η συγκεκριμένη ταινία απαιτούσε να βρίσκεσαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, ειδικά όταν παίζεις με κάποιον όπως ο Τομ Χάρντι. Και σιχαίνομαι την ιδέα αδύνατων μικρών γυναικών να παλεύουν με άντρες και να κερδίζουν, για αυτό και έκανα πολλή yoga στη συγκεκριμένη περιοχή, για να δυναμώσουν οι ώμοι και ο λαιμός μου. Μοιάζω σαν ποδοσφαιριστής σε αυτή την ταινία.», είχε πει νωρίτερα σε συνέντευξή της.
Όσο για την αυτοπεποίθησή της δηλώνει: «Πιστεύω πως, όπως και οι περισσότερες από εμάς, υπήρξα αρκετά επικριτική απέναντι στις γυναίκες όσο μεγάλωναν. Οι γυναίκες στην κοινωνία μας κατηγοριοποιούνται και αρχίζουν να νιώθουν σαν κομμένα λουλούδια που σιγά σιγά μαραίνονται. Τώρα συνειδητοποιώ πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει –μπορούμε να γιορτάζουμε κάθε ηλικία».

woman.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024