Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλα όσα ξέρουμε για το γάμο της Lady Gaga

Όλα όσα ξέρουμε για το γάμο της Lady Gaga

Πριν από λίγες μέρες σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Τέιλορ εξήγησε, γιατί δεν έχουν ορίσει ακόμη ημερομηνία, λέγοντας ότι είναι πολύ απασχολημένοι και οι δύο με τη δουλειά τους αυτή τη στιγμή και δυσκολεύονται να κατασταλάξουν σε ημερομηνία. Εκείνη με τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «American Horror Story: Hotel» κι εκείνος με του «Chicago Fire». Είναι […]

Πριν από λίγες μέρες σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Τέιλορ εξήγησε, γιατί δεν έχουν ορίσει ακόμη ημερομηνία, λέγοντας ότι είναι πολύ απασχολημένοι και οι δύο με τη δουλειά τους αυτή τη στιγμή και δυσκολεύονται να κατασταλάξουν σε ημερομηνία. Εκείνη με τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «American Horror Story: Hotel» κι εκείνος με του «Chicago Fire». Είναι θέμα timing, είπε.
Έτσι, ενώ περιμένουμε νεότερα, μοιραζόμαστε μαζί σας όλα όσα ξέρουμε για το γάμο, μέχρι τώρα.

Η ημερομηνία
Ο Τέιλορ σε εμφάνισή του στο «The Meredith Vieira Show» τον Οκτώβριο, μίλησε (περίπου) για την ημερομηνία του γάμου. Είπε ότι δεν είχε οριστεί ακόμη, αλλά όταν η Μέρεντιθ τον ρώτησε αν θα πραγματοποιηθεί φέτος, είπε, «Σίγουρα».

Το φόρεμα
Τον Μάιο, η Lady Gaga είχε πεί στο «Women’s Wear Daily» ότι για την επιλογή νυφικού θα έχει τον Τέιλορ στο μυαλό της. «Τα πάντα, για τον άντρα μου. Δεν έχω σκεφτεί κάτι συγκεκριμένο ακόμη, αλλά θα είναι γι ‘αυτόν. Θα είναι ειδικά διαλεγμένο για τον Τέιλορ », είπε.
Toν Μάιο, το «Women’s Wear Daily», ζήτησε από 34 σχεδιαστές, να φανταστούν το νυφικό της look και το αποτέλεσμα ήταν μια σειρά από καταπληκτικά σχέδια εμπνευσμένα από το στιλ της Lady Gaga. Ποιος ξέρει, τόσο μεγάλα ονόματα, ίσως τιμήσει τελικά κάποιον που έκανε τον κόπο να σχεδιάσει με εκείνη μούσα του. Τους ευχαρίστησε πάντως όλους, με ένα Tweet.

Η λίστα των καλεσμένων

Σίγουρα δεν θα καθόλου μικρή. Ο Τέιλορ αποκάλυψε ότι η Lady Gaga θέλει μεγάλο γάμο, λέγοντας, «θα μπορούσα να πάω στο «Little White Chapel» στο Λας Βέγκας, αλλά νομίζω ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο, αφού εκείνη είναι Ιταλίδα και θέλει έναν ωραίο, μεγάλο γάμο».

Η χαριτωμένη αποκάλυψη του Τέιλορ
Ο Τέιλορ Κίνει ανέφερε πρόσφατα στο τηλεοπτικό σόου «Watch What Happens Live» μια αστεία λεπτομέρεια για το πρώτο στάδιο του έρωτα του με την Lady Gaga. Το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο, συναντήθηκε για πρώτη φορά στο σετ του βίντεο κλιπ του τραγουδιού της «You and I» το 2011. «Στο γύρισμα, την φίλησα κι εκείνη ξαφνιάστηκε. Δεν το περίμενε γιατί δεν ήταν στο σενάριο. Έκαναν cut και με χαστούκισε. Ένιωσα απλώς άβολα και με την επόμενη ευκαιρία απλά το έκανα ξανά και δεν με χαστούκισε».

gamos.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024