Αναβολή για τον Φεβρουάριο πήρε το συνέδριο του Ποταμιού
Για το τέλος Φεβρουαρίου αναβάλλεται το συνέδριο του Ποταμιού, το οποίο είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου. Εκτιμήθηκε ότι το κλίμα της πολιτικής ρευστότητας με ανοιχτά σοβαρά ζητήματα σε συνδυασμό με την έξαρση του προσφυγικού, δεν προσφέρεται για εσωκομματικές διαδικασίες.
Για το τέλος Φεβρουαρίου αναβάλλεται το συνέδριο του Ποταμιού, το οποίο είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου.
Η απόφαση ελήφθη από την Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου, καθώς, όπως έγινε γνωστό, διατυπώθηκαν σχετικά αιτήματα από οργανώσεις εθελοντών, κυρίως από τον χώρο της νεολαίας, με το σκεπτικό ότι δεν ήταν επαρκής ο χρόνος για να συζητηθούν τα κρίσιμα ζητήματα φυσιογνωμίας και πολιτικής, και κατά συνέπεια δεν θα απέδιδε τα αναμενόμενα.
Επιπλέον, εκτιμήθηκε ότι το κλίμα της πολιτικής ρευστότητας με ανοιχτά σοβαρά ζητήματα, ασφαλιστικό, φορολογικό, ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, σε συνδυασμό με την έξαρση του προσφυγικού, δεν προσφέρεται για εσωκομματικές διαδικασίες.
Έτσι, αποφασίστηκε να μετατεθεί για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, συμπίπτοντας με τα δεύτερα γενέθλια από την ίδρυση του Ποταμιού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πρόγραμμα βοηθά άτομα με αυτισμό, ΔΕΠΥ ή άλλες νευροαναπτυξιακές ιδιαιτερότητες να πετούν χωρίς άγχος
- Μπορείς να νιώσεις λίγο πιο ευτυχισμένος μέσα σε 7 ημέρες;
- Ουκρανία – Ιράν: Παράλληλοι πόλεμοι σε τροχιά σύγκλισης
- Η ελληνική οικονομία των δύο ταχυτήτων και το πικρό ποτήρι της καθημερινότητας
- Σεξισμός και στις ιατρικές εξετάσεις
- Τέμπη: Εφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης




