Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι γίνεται όταν φοράς υψηλή ραπτική στην κανονική ζωή

Τι γίνεται όταν φοράς υψηλή ραπτική στην κανονική ζωή

Η editor του Αγγλικού Marie Claire φορούσε ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής όλη μέρα για μία εβδομάδα και κατέγραψε τις αντιδράσεις του κόσμου.

Kenny Thapoung

Έτσι για το fun της υπόθεσης, η social media editor του Αγγλικού Marie Claire, Kenny Thapoung δανείστηκε από την γκαρνταρόμπα του περιοδικού ένα φόρεμα που εύκολα θα έβλεπες στην πασαρέλα της Εβδομάδας Υψηλής ραπτικής και το φόρεσε για μία εβδομάδα όπου και αν πήγαινε –στο σούπερ μάρκετ, στο μετρό, στο γραφείο, παντού.
Η τουαλέτα που διάλεξε είναι Christian Siriano, έχει πολύ μακριά ουρά και είναι από μεταλλιζέ, haute couture ύφασμα. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το πείραμα –και για να σε κοιτάνε οι περαστικοί λες και είσαι τρελή. Ή και όχι. Γιατί αν έχεις και το ανάλογο attitude, όλοι θα πιστεύουν ότι είσαι, όχι τρελή, αλλά κάποια σημαντική προσωπικότητα που έχει να πάει σε ένα πολύ fancy πάρτι με άλλες σημαντικές προσωπικότητες, celebrities κλπ.
Να λοιπόν οι συμπεριφορές που παρατήρησε από τον κόσμο στο μετρό, το σούπερμαρκετ, το γραφείο και γενικά σε μέρη που ο κόσμος δεν είναι συνηθισμένος να βλέπει κοπέλες με haute couture τουαλέτες:

– «Στο μετρό, οι επιβάτες μου προσέφεραν θέση παρόλο που δεν είμαι ούτε έγκυος, ούτε ηλικιωμένη (δύο φορές)»

– «Κανείς δεν καθόταν δίπλα μου»

– «Με κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα (4,972,613,620 φορές)»

– «Με έβγαζαν φωτογραφίες, μάλλον για το Snapchat (γύρω στις 3 φορές)»

– «Με αποκάλεσαν ‘γοργόνα’ (τρεις φορές)»
– «Μου είπαν ‘συγχαρητήρια’ (μία φορά)»
Πάντως, το πείραμα δεν πήγε όπως το περίμενε. Και εξηγεί: «Πέρα από κάποιους περαστικούς που μου είπαν μια, δυο φορές ‘ωραίo φόρεμα’, κανείς δεν με ρώτησε που πηγαίνω, κανείς δεν με φλέρταρε και γενικά κανείς δεν μου μιλούσε εκτός γραφείου.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες γνωρίζουμε μόνο 1,000 άτομα στη ζωή μας, αλλά όταν συναντάς κάποια άτομα που σου φωνάζουν «ΡΩΤΑ ΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΑΓΜΑ» (όπως εγώ) και δεν τους μιλάς, τότε τι είναι αυτό τελοσπάντων που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις μια κουβέντα; Πόσες σημαντικές γνωριμίες χάνουμε επειδή κάναμε λάθος υποθέσεις ή απλά επειδή δεν το τολμήσαμε;».

Kαι καταλήγει σε ένα πολύ ενδιαφέρον συμπέρασμα: «Για αυτό, ακόμα και η υψηλή ραπτική δεν με έκανε να νιώσω διαφορετική από τους υπόλοιπους. Όλοι θέλουν να ξεχωρίζουν. Όλοι θέλουν να έρχεται καινούριος κόσμος και να τους μιλάει. Στο πρώτο, η τουαλέτα μπορεί να βοηθήσει. Στο δεύτερο είναι άχρηστη. Για αυτό την επόμενη φορά που θα δεις στο μετρό ένα κορίτσι με μία φανταστική τουαλέτα στο μετρό, μην φοβάσαι να την ρωτήσεις πού πηγαίνει. Θα είναι χαρούμενη να το μοιραστεί μαζί σου»

woman.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024