Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
7 σημάδια για να μην πεις το ναι

7 σημάδια για να μην πεις το ναι

Ο γάμος δεν είναι αυτοσκοπός. Ο γάμος είναι μια αποφαση που προκύπτει μέσα από την αγάπη και τον έρωτα δυο ανθρώπων. Μην βιάζεσαι, λοιπόν, Πάρε το χρόνο σου και επιβεβαίωσε με λίγο παραπάνω ωριμότητα ότι έχεις βρει όντως το άλλο σου μισό. 1 Σας μειώνει και σας υποτιμά μπροστά σε φίλους και συγγενείς ενώ ταυτόχρονα […]

Ο γάμος δεν είναι αυτοσκοπός. Ο γάμος είναι μια αποφαση που προκύπτει μέσα από την αγάπη και τον έρωτα δυο ανθρώπων. Μην βιάζεσαι, λοιπόν, Πάρε το χρόνο σου και επιβεβαίωσε με λίγο παραπάνω ωριμότητα ότι έχεις βρει όντως το άλλο σου μισό.

1
Σας μειώνει και σας υποτιμά μπροστά σε φίλους και συγγενείς ενώ ταυτόχρονα εκείνος καμαρώνει για τα δικά του «επιτεύγματα»

2
Είστε πραγματικά αντίθετοι – πέρα από το επιθυμητό «τα αντίθετα έλκονται»! Δεν ταυτίζεστε ούτε σε αυτά που σας αρέσουν να τρώτε, ούτε στον τρόπο που χαλαρώνετε και διασκεδάζετε, ούτε τι σας αρέσει να κάνετε στις διακοπές ή στο σπίτι. Και όχι μόνο δεν ταιριάζετε αλλά στην πραγματικότητα ενοχλείστε ο ένας από τον άλλον. Μα γιατί κάθεστε ακόμη;!

3
Αποφεύγει συνεχώς τις κοινωνικές συναναστροφές με δικά σας φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα προφασιζόμενος δουλειές ή ότι θέλει να περνάτε περισσότερες ώρες μαζί. Σταδιακά σας βλέπουμε πλήρως απομονωμένη!

4
Σχεδόν κανείς από τους φίλους ή τους συγγενείς σας δεν το συμπαθεί . (Τι δεν καταλαβαίνετε;)


5
Το σεξ είναι απλά συμπαθές. Όχι μην περιμένεις να φτιάξει. Δεν υπάρχει περίπτωση. Και ούτε είναι θέμα για συζήτηση και πρόβες.

6
Προσέχει υπερβολικά την εμφάνιση του σε σημείο εμμονής ξεχνώντας εντελώς να δώσει λίγη προσοχή και σε εσάς ή να αφιερώσει χρόνο σε εσάς – θα είναι ή στο γυμναστήριο ή στη διαιτολόγο του.

7
Που και που πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται την όλη οργάνωση του γάμου με θολό το δικό του πρόσωπο και όλο το ενδιαφέρον να πέφτει σε όλα τα υπόλοιπα θέματα της οργάνωσης. Κοινώς, σας νοιάζει ελάχιστα το γεγονός ότι παντρεύεστε τον συγκεκριμένο και περισσότερο ο γάμος ως event. (Μήπως να το ξανασκεφτείς; Με ένα άλλο πρόσωπο; Πιο «φωτεινό»;;!).

gamos.gr

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024