Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί δεν μας

Γιατί δεν μας «ζητάνε» πια από τον μπαμπά μας;

Οι εποχές αλλάζουν. αυτή είναι η αλήθεια. κάποια πράγματα καλώς αλλάζουν, κάποια άλλα έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία. όπως το να έρθει ο αγαπημένος μας στο σπίτι, με τα φοντανάκια και τα όλα του να ζητήσει το χέρι μας από τον καλό μας τον μπαμπά. πλέον οι προτάσεις γάμου έχουν πιο δυαδικό χαρακτήρα και κατόπιν το […]

Οι εποχές αλλάζουν. αυτή είναι η αλήθεια. κάποια πράγματα καλώς αλλάζουν, κάποια άλλα έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία. όπως το να έρθει ο αγαπημένος μας στο σπίτι, με τα φοντανάκια και τα όλα του να ζητήσει το χέρι μας από τον καλό μας τον μπαμπά. πλέον οι προτάσεις γάμου έχουν πιο δυαδικό χαρακτήρα και κατόπιν το ζευγάρι ανακοινώνει την απόφαση του να προχωρήσει στο Μυστήριο.

Ίσως σε αυτό να συνέβαλε η γενικότερη απελευθέρωση της κοινωνίας που επιτρέπει τις πολύχρονες σχέσεις εκτός γάμου, που επιτρέπει στα ζευγάρια να ερωτοτροπούν δημοσίως χωρίς βέρες στο χέρι αλλά και να συζούν χωρίς τις ευλογίες του παπά. όλα αυτά, βεβαίως, τα λες από τις θετικές εξελίξεις. Και μέσα σε όλα αυτά προστέθηκε και η μόδα με τις πρωτότυπες προτάσεις γάμου, με τα ρομαντικά σκηνικά, με τις εκπλήξεις και τους εντυπωσιασμούς. Και αυτά πολύ ωραία και ιδιαιτέρως συγκινητικά. αλλά, έτσι ξαφνικά χάθηκε η παράδοση που στην ουσία της είναι εξίσου συγκινητική, ένα τελετουργικό που τυλίγει την απόφαση μας με μια περίεργη ζεστασιά.
Καλή θέληση να υπάρχει και όλα μπορούν να γίνουν. Μπορείτε, λοιπόν, να τα συνδυάσετε όλα: και εσύ με τον αγαπημένο σου να ζήσετε τη στιγμή σας και μέσα σε όλο αυτό το κλίμα να βάλετε και τους γονείς σας. Σας δίνουμε μερικές ιδέες για να ξαναμπεί ο μπαμπάς στο… παιχνίδι της διεκδίκησης:

*Μην αποκαλύψετε τίποτα. Κανονίστε να πάτε από το σπίτι των γονιών σας και εκεί αφήστε τον καλό σας να γίνει ένας πρωταγωνιστής ελληνικής ταινίας. Αν επιθυμείτε να είναι και οι γονείς του γαμπρού, κανονίστε μια κοινή συνάντηση σε ένα εστιατόριο ή στο σπίτι σας – αν μένετε ήδη μαζί.
Ακόμη καλύτερα θα ήταν να προνοήσετε να τραβήξετε κάποιες φωτογραφίες ή βίντεο για να δείξετε σχετικά στιγμιότυπα στους δικούς σας.

Μην ξεχνάμε πως οι παραδόσεις έχουν βαθύτερες αιτίες ύπαρξης και η συγκεκριμένη μόνο να ενισχύσει την αγάπη και τον ρομαντισμό σας μπορεί

*Αν γαμπρός και πεθερός έχουν κάτι παραπάνω από καλές σχέσεις μπορούν να οργανώσουν κάτι μαζί, μια έκπληξη από κοινού. Να εμφανιστεί ο καλό σας μαζί με τον μπαμπά σας στο ραντεβού σας, να σας στείλουν λουλούδια με κοινή κάρτα ή ακόμη και σε ένα απλό οικογενειακό γεύμα να είναι όλοι ενημερωμένοι για την πρόταση-έκπληξη που θα σου κάνει ο καλός σου.

*Η τεχνολογία να είναι καλά. Ακόμη και αν ο αγαπημένος σου θελήσει να σου κάνει πρόταση σε ένα ρομαντικό μέρος μακριά από το σπίτι σας μπορείτε να συνδεθείτε με skype και έτσι και ο μπαμπάς σου να δώσει live την συγκατάθεση του για αυτόν τον γάμο.

gamos.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024