Πρώτη νίκη για Βραζιλία, «Χ»άλια η Αργεντινή
Η εθνική Βραζιλίας έφθασε στην πρώτη της νίκη στα προκριματικά της ζώνης της Νοτίου Αμερικής για το Μουντιάλ 2018, αφού επικράτησε με 3-1 της Βενεζουέλας. Στο μεταξύ, η Αργεντινή έμεινε και πάλι μακριά από τη νίκη, καθώς έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Παραγουάη.
Η εθνική Βραζιλίας έφθασε στην πρώτη της νίκη στα προκριματικά της ζώνης της Νοτίου Αμερικής για το Μουντιάλ 2018, αφού επικράτησε με 3-1 της Βενεζουέλας.
Για τους φιλοξενούμενους ξεκίνησαν βασικοί οι δύο παίκτες της ΑΕΚ, Αλάιν Μπαρόχα και Ρόλαντ Βάργκας, ωστόσο ο πρώτος έκανε ένα τραγικό λάθος στο πρώτο κιόλας λεπτό δίνοντας τη δυνατότητα στον Γουίλιαν να ανοίξει το σκορ.
Στο μεταξύ, η Αργεντινή έμεινε και πάλι μακριά από τη νίκη, καθώς έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Παραγουάη.
Η «αλμπισελέστε» που αγωνίστηκε πάλι χωρίς τον τραυματία Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε να φανεί απειλητική. Οι γηπεδούχοι κράτησαν σχετικά εύκολα την ισοπαλία, ενώ μάλιστα θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη και τη νίκη. Στο πρώτο της ματς η Αργεντινή είχε ηττηθεί μέσα στο Μπουένος Αϊρες από τον Ισημερινό με 2-0.
Συνοπτικά σε αγώνες για την 2η ημέρα των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ισημερινός – Βολιβία 2-0
(81′ Μπολάνιος, 90+5′ Καϊσέδο)
Ουρουγουάη – Κολομβία 3-0
(34′ Γοδίν, 51′ Ρόλαν, 87′ Ερνάντες)
Παραγουάη – Αργεντινή 0-0
Βραζιλία – Βενεζουέλα 3-1
(1′, 42′ Γουίλιαν, 73′ Ολιβέιρα – 64′ Σάντος)
Περού – Χιλή 3-4
(10′, 36′, Φαρφάν, 90+2′ Γκερέρο – 7, 44′ Σάντσες, 41′, 49′ Βάργκας)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 2 αγώνες)
Ουρουγουάη 6
Ισημερινός 6
Χιλή 6
Παραγουάη 4
Bραζιλία 3
Κολομβία 3
Αργεντινή 1
Περού 0
Βενεζουέλα 0
Boλιβία 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επίδομα ανεργίας: Ποιοι θα λαμβάνουν έως 1.375 ευρώ τον μήνα
- Ο Γιαννούλης… σέρβιρε τη νίκη της Άουγκσμπουργκ – Με ήττα ξεκίνησε η Μαρί-Λουίζ Ετά στην Ουνιόν
- LIVE: Τότεναμ – Μπράιτον
- Ατρόμητος – ΑΕΛ 3-2: Πήραν τη ματσάρα οι Περιστεριώτες, έμπλεξαν οι «βυσσινί»
- Έρχονται μαζικές απολύσεις στη Meta – Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης
- ΣΥΡΙΖΑ: Άριστος στην προπαγάνδα ο Γεωργιάδης – Να φύγει και από αντιπρόεδρος της ΝΔ και από το Υπουργικό Συμβούλιο

