Γκιρτζίκης: «Οπωσδήποτε προπονητή ως τις 13 Νοέμβρη»
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με την Ουγγαρία στην υπόθεση του Μπερντ Σούστερ η οποία ναυάγησε, ενώ ξεκαθάρισε ότι μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, στο φιλικό με το Λουξεμβούργο, η Εθνική θα έχει βρει προπονητή.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με την Ουγγαρία στην υπόθεση του Μπερντ Σούστερ η οποία ναυάγησε, ενώ ξεκαθάρισε ότι μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, στο φιλικό με το Λουξεμβούργο, η Εθνική θα έχει βρει προπονητή.
«Χαίρομαι που η ομάδα κέρδισε και έκανε χαρούμενους τους φιλάθλους. Σίγουρα έκλεισε μια μαύρη σελίδα. Όμως στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν και δεν θα είμαστε παρόντες στο Euro της Γαλλίας. Έκανα επαφές με αξιόλογους προπονητές, αλλά δεν καταλήξαμε κάπου.
Με τον κύριο Σούστερ έγινε συμφωνία την προηγούμενη βραδιά, πήγα την πρόταση στο Δ.Σ αλλά δυστυχώς ο μάνατζερ του είπε ότι δεν ισχύουν αυτά αλλά άλλα. Δεν τον τιμάει αυτό, όπως δεν τον τιμάει ότι την άλλη μέρα έστειλε email και είπε… ναι συμφωνούμε. Εγώ όμως είπα ότι η εμπιστοσύνη χάθηκε! Συνεχίζουμε τις επαφές και με βάση τα οικονομικά μας.
Μην ξεχνάτε ότι πληρώνουμε κι έναν άλλο προπονητή! Δεν μπορώ να προδικάσω αυτό που λέω. Πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε προπονητή έως τις 13 Νοέμβρη, στο φιλικό με το Λουξεμβούργο. Κάνεις διαπραγμάτευση αλλά δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει. Υπάρχουν μάνατζερ που σέρνουν από την μύτη προπονητές. Είναι άξιοι της μοίρας τους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
- «Έσπασε» ο Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό: «Πονάει η ψυχή μου…» (vid)
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)


































![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442