Κατεπείγουσα έρευνα για τον αστυνομικό που κλώτσησε πρόσφυγα
Διοικητική έρευνα σε βάρος του αστυνομικού που κλώτσησε πρόσφυγα στο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας στη Μόρια Λέσβου διέταξε η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός που φαίνεται στη φωτογραφία να κλωτσάει τον πρόσφυγα έχει ταυτοποιηθεί.
Διοικητική έρευνα σε βάρος του αστυνομικού που κλώτσησε πρόσφυγα στο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας στη Μόρια Λέσβου διέταξε η Ελληνική Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός που φαίνεται στη φωτογραφία να κλωτσάει τον πρόσφυγα έχει ταυτοποιηθεί.
Posted by Saverio Serravezza onTuesday, October 6, 2015
Τις φωτογραφίες ανέβασε στις 6 Οκτωβρίου ο χρήστης Saverio Serravezza μέσω Facebook καιτ Twitter και γρήγορα έκαναν το γύρο του Διαδικτύου.
Σύμφωνα με τον ιταλό μπλόγκερ, στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας φιλοξενούνται πρόσφυγες από το Αφγανιστάν, το Ιράκ και άλλες χώρες πλην Συρίας. Οι Σύροι πρόσφυγες βρίσκονται στο Καρά Τεπέ, το οποίο επισκέφθηκε την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας με τον αυστριακό καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν.
«Δεν ήταν απλή περιπολία, ήταν έκρυθμη η κατάσταση για να πάνε τα ΥΜΕΤ στη Λέσβο» δήλωσε στον ΣΚΑΪ για τις φωτογραφίες με αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης να κλωτσά μετανάστη ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)