Fitch: Η Κίνα, μεγαλύτερος κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία προέρχεται από τη σημαντική επιβράδυνση της κινεζικής οικονομίας, προειδοποιεί ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης Fitch.
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία προέρχεται από τη σημαντική επιβράδυνση της κινεζικής οικονομίας, προειδοποιεί ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης Fitch.
Σε έκθεσή του, ο διεθνής οίκος αναφέρει ότι η επιβράδυνση της κινεζικής ανάπτυξης συνιστά τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τις κρατικές αξιολογήσεις διεθνώς, κυρίως εξαιτίας της έντονης αστάθειας των αγορών και της υποτίμησης του γουάν.
Αν και το μεγαλύτερο «πλήγμα» θα δεχθούν οι χώρες της Ασίας, ο Fitch επισημαίνει ότι η κινεζική επιβράδυνση θα έχει επιπτώσεις και στην Ευρώπη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Γιόβιτς ανοίγει το σκορ για την «Ένωση» (vid)
- Αγρότες: Στην τελική ευθεία το ραντεβού με τον πρωθυπουργό – Οι κόκκινες γραμμές και ο «πάγος» του Μαξίμου
- LIVE: Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα
- Άστον Βίλα – Έβερτον 0-1: Ήττα σοκ για τους «Χωριάτες»
- «Μηδενική προπώληση, βανδαλισμοί και αποκλεισμός της Ιβάνκα» – Φιάσκο της χρονιάς το ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ;
- Η γενιά των 20άρηδων που χτίζει εταιρείες δισεκατομμυρίων στo AI


