Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο γάμος της κόρης του Άλις Κούπερ

Ο γάμος της κόρης του Άλις Κούπερ

Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους δημιούργησαν ειδικά για χρήση στο Instagram το hashtag #jedandcalico2015. Με αυτόν τον τρόπο ανακοίνωσε η Κάλικο το γάμο, ποστάροντας μια φωτογραφία που μαζί με τις bridesmaids της έκαναν πρόποση κρατώντας ποτήρια σαμπάνιας. «Συνέβη. Και πώς!» #Jedandcalico2015, έγραψε η νύφη στη λεζάντα. Ο σύζυγός της εξίσου ενθουσιασμένος, δημοσίευσε μια φωτογραφία […]

Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους δημιούργησαν ειδικά για χρήση στο Instagram το hashtag #jedandcalico2015. Με αυτόν τον τρόπο ανακοίνωσε η Κάλικο το γάμο, ποστάροντας μια φωτογραφία που μαζί με τις bridesmaids της έκαναν πρόποση κρατώντας ποτήρια σαμπάνιας. «Συνέβη. Και πώς!» #Jedandcalico2015, έγραψε η νύφη στη λεζάντα. Ο σύζυγός της εξίσου ενθουσιασμένος, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους που αγκαλιάζονταν στην παραλία, το ηλιοβασίλεμα. «Έχω σύζυγο», έγραψε ο Τζέντ. Ο ηθοποιός μοιράστηκε ακόμη μία με τους καλεσμένους σε σκάφος, προσθέτοντας τη λεζάντα: «Το καλύτερο πάρτυ γάμου που έγινε ποτέ».

Καλεσμένοι, μόνο οικογένεια και φίλοι. Και ο Άλις; Χαρούμενος πεθερός, ετών 67.

Η Κάλικο φόρεσε ιβουάρ δαντέλένιο νυφικό με τα μαλλιά της πιασμένα updo, ενώ ο Τζέντ, άσπρο πουκάμισο κι ανοιχτό γκρί παντελόνι.
Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στα social media, πρέπει πραγματικά να διασκέδασαν όλοι με την ψυχή τους. Ειδικά η φωτογραφία που δείχνει την Κάλικο να χορεύει με το διάσημο μπαμπά της, ενώ οι επισκέπτες κοιτούν, δείχνει καθαρά το χαρούμενο κλίμα. Μια άλλη που τράβηξε κάποιος φίλος του ζευγαριού, δείχνει τους νιόπαντρους στον πρώτο τους χορό και με λεζάντα: «Μια τόσο καταπληκτική και χαρούμενη νύχτα. Συγχαρητήρια @calicocooper & @jedwilliams».

gamos.gr

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024