Μπουκάλι με νερό εκσφενδόνισε η Μάγδα Φύσσα στον Ρουπακιά
Με ένταση έκλεισε η κατάθεση της Μάγδας Φύσσα, που επί δύο ημέρες από το βήμα του μάρτυρα κατέθετε όσα γνωρίζει για τη δολοφονία του γιου της. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσής της και ενώ αποχωρούσε από το βήμα, εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι με νερό προς την πλευρά των κατηγορουμένων. «Πάρ΄το να έχεις να με θυμάσαι» του είπε.
Με ένταση έκλεισε η κατάθεση της Μάγδας Φύσσα, που επί δύο ημέρες από το βήμα του μάρτυρα κατέθετε όσα γνωρίζει για τη δολοφονία του γιου της.
Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, με την ολοκλήρωση της κατάθεσής της και ενώ αποχωρούσε από το βήμα, εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι με νερό προς την πλευρά των κατηγορουμένων.
Απευθυνόμενη στον δολοφόνο του παιδιού της Γιώργο Ρουπακιά του φώναξε, φανερά εκνευρισμένη και κατάχλωμη «Πάρ΄το να έχεις να με θυμάσαι».
Λίγα δευτερόλεπτα μετά, φίλος του 34χρονου μουσικού από το ακροατήριο, κοιτώντας προς την πλευρά του εδωλίου άρχισε να φωνάζει: «Ρουπακιά παρακάλα να φας ισόβια π…», ενώ τη στιγμή που κάποιοι εκ των κατηγορουμένων γύρισαν προς το μέρος του, αυτός συνέχισε να φωνάζει: «Όλοι σας να παρακαλάτε να φάτε ισόβια».
Στο βήμα η αδελφή του Π.Φύσσσα
Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα η αδελφή του Παύλου Φύσσα, η οποία όμως λόγω φόρτισης δεν μπόρεσε να καταθέσει.
Η κατάθεσή της θα συνεχιστεί την Πέμπτη.
Στα λίγα λόγια που μπόρεσε να πει, η Ειρήνη Φύσσα περιέγραψε τη στιγμή που πήγε στο Νοσοκομείο να δει τον αδελφό της.
«Τον είδα παγωμένο… νεκρό. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι είχε γίνει. Παρακαλούσα να σηκωθεί για να φύγουμε. Δύο χρόνια τώρα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει.»
Λίγα λεπτά αργότερα, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και η πρόεδρος διέκοψε την διαδικασία για την Πέμπτη στις 9 το πρωί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- 28ο ΦΝΘ: Οι νικητές των βραβείων – ποια ταίνια μπαίνει στη λίστα των Όσκαρ
- Ένας μη σωφρονιστικός φεμινισμός
- Σκάνδαλο Grok: Αγωγή από ανήλικους που είδαν φωτογραφίες τους να ξεγυμνώνονται με το chatbot του Μασκ
- Κρήτη: Σοκάρει το κατηγορητήριο για τον θάνατο του μικρού Άγγελου – «Του έδιναν ηρεμιστικά για να μην αντιδρά»
- Tο χειρόγραφο μήνυμα που αποδίδεται στον Λαριτζανί μετά την είδησή του θανάτου του
- Ιταλός διαιτητής στο ΑΕΚ – Τσέλιε


