Μεϊμαράκης: Θα είμαστε πρώτο κόμμα και θα προχωρήσουμε με όσους θέλουν
Στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μία ημέρα πριν τις κάλπες. «Καταφέραμε η ΝΔ να είναι ξανά μεγάλος πυλώνας της πολιτικής ζωής. Να περπατάμε εδώ στο Σύνταγμα με το κεφάλι ψηλά και να μη μας λέει κάνεις τίποτε, να ξαναβάλουμε τη ΝΔ μπροστά και για αυτό την Κυριακή θα είμαστε πρώτο κόμμα, και θα προχωρήσουμε με όσους θέλουν» είπε.
Στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μία ημέρα πριν τις κάλπες.
«Εδώ πρωτοήρθα ως ΟΝΝΕΔιτης, μετά ως υποψήφιος βουλευτής, ως γραμματέας, τώρα ξανάρθα ως πρόεδρος του κόμματος» είπε απευθυνόμενος σε νέους και νέες της ΝΔ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι αυτό που θέλει για κάθε Ελληνα χρόνο με το χρόνο είναι να πάει τη ζωή του μπροστά. «Χρόνο με το χρόνο να ξαναβρούμε την ελευθερία μας, την ανθρωπιά μας, τη δημοκρατία μας και η παλιότερη γενιά να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γυρίσουν οι νέοι πίσω».
Ο κ.Μεϊμαράκης είπε επίσης ότι δεν έχει μαγικό κουμπί και κατηγόρησε τους αντιπάλους για αλαζονεία και στρατηγικό κενό.
«Καταφέραμε η ΝΔ να είναι ξανά μεγάλος πυλώνας της πολιτικής ζωής. Να περπατάμε εδώ στο Σύνταγμα με το κεφάλι ψηλά και να μη μας λέει κάνεις τίποτε, να ξαναβάλουμε τη ΝΔ μπροστά και για αυτό την Κυριακή θα είμαστε πρώτο κόμμα, και θα προχωρήσουμε με όσους θέλουν», συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαράκης.
Στη συνέχεια ο κ. Μεϊμαράκης θα βρεθεί σε ταβέρνα στο Χαλάνδρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: «Συλλογική τιμωρία» – Το Ισραήλ έχει δολοφονήσει πάνω από 700 συγγενείς δημοσιογράφων
- Γκύζη: Άνδρας μαχαίρωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα
- Ivan Greko: Στο Αυτόφωρο τη Δευτέρα μετά την ποινική δίωξη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
- Μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη
- Χωρίς προβλήματα διεξάγονται οι βουλευτικές εκλογές στο Κόσοβο
- Με μαγιό στον Αστέρα, ξυπόλητη στην Πλάκα, για ποτά στην Ύδρα – Η Μπριζίτ Μπαρντό στην Ελλάδα το ’69
