Γεννηματά: Ώρα για την Κεντροαριστερά της λογικής
«Τώρα έχει έρθει η ώρα για την Κεντροαριστερά της λογικής. Τρίτη δύναμη, τρίτη εντολή, πρώτη επιλογή όσων μας τίμησαν στο παρελθόν. Μπορούμε να είμαστε ο εγγυητής της σταθερότητας και της συνεργασίας» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
«Τώρα έχει έρθει η ώρα για την Κεντροαριστερά της λογικής. Τρίτη δύναμη, τρίτη εντολή, πρώτη επιλογή όσων μας τίμησαν στο παρελθόν. Μπορούμε να είμαστε ο εγγυητής της σταθερότητας και της συνεργασίας» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
Η ίδια τόνισε ότι οι κ. Τσίπρας και Μεϊμαράκης δημιουργούν μια εικονική προεκλογική πραγματικότητα, αλλά κανείς δεν τους πιστεύει.
«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μεϊμαράκης δημιουργούν μια εικονική προεκλογική πραγματικότητα. Ο κ. Μεϊμαράκης παριστάνει το λύκο, που έγινε αρνάκι. Όμως η Δεξιά δεν αλλάζει και όλοι οι πολίτες στην Ελλάδα το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά.
»Ο κ. Τσίπρας, απ΄την άλλη μεριά, παριστάνει το νέο χωρίς να έχει να πει τίποτα το καινούριο. Τον γνώρισαν, όμως. Τον δοκίμασαν. Κανείς δεν τους πιστεύει.
»Τώρα έχει έρθει η ώρα για την Κεντροαριστερά της λογικής. Τρίτη δύναμη, τρίτη εντολή, πρώτη επιλογή όσων μας τίμησαν στο παρελθόν. Να ξαναβρεθούμε στο σπίτι μας, να ξανασυναντηθούμε στην κάλπη. Μπορούμε να είμαστε ο εγγυητής της σταθερότητας και της συνεργασίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Άνγκους Κλάουντ θα αποτελούσε τη ραχοκοκαλιά του «Euphoria»
- Μονακό – Μπαρτσελόνα 93-86: «Έκλεισε» θέση στο πλέι ιν με ηγέτες Τζέιμς – Οκόμπο
- Ψυχικά ανίκανος να δικαστεί ο άνθρωπος που δολοφόνησε Ουκρανή σε τρένο των ΗΠΑ
- Εθνική Ανδρών Πόλο: Ξανά κόντρα στην Ουγγαρία για τις θέσεις 1-4
- Γιαννιτσά: Μεθυσμένος 22χρονος έκλεψε αυτοκίνητο και τραυμάτισε αστυνομικό – Συνελήφθη μετά από καταδίωξη
- Από τον πόλεμο στον «σούπερ Ελ Νίνιο» – Νέοι κίνδυνοι για το κόστος τροφίμων

