Άλιμος όπως λέμε… Τζαμάικα
Με τροπικές μουσικές και διάθεση, αλλά και σκηνικό από την εξωτική Τζαμάικα, θα γεμίσει η παραλία Ακτή του Ήλιου και συγκεκριμένα η αμμουδιά του Bolivar Beach Bar στον Άλιμο, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.
Το καλοκαίρι, όσον αφορά τις θερμοκρασίες στην Αττική, είναι ακόμα εδώ, η καλοκαιρινή διάθεση κρατάει για τα καλά και τα πάρτι στην άμμο επίσης.
Έτσι, μετά το πρώτο κουδούνι στα σχολεία το πρωί της Παρασκευής, για το νέο σχολικό έτος, το βράδυ της ίδιας ημέρας και με αφετηρία το Bolivar «ταξιδεύουμε» στην Καραϊβική με το πρώτο Reggae – Dub Festival On the Beach και τις ανάλογες, εξωτικές μουσικές.
Τις επιλογές στα decks θα επιμελούνται οι DJs: Blend Mishkin, Anna Mystic, Kill Emil, Rsn, DJ Snatch, ενώ οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21.00.
Είσοδος με ποτό: 10 ευρώ
Μπίρα: 5 ευρώ
Ποτό: 7 ευρώ
Φιάλη: 85 ευρώ
entertainment.in.gr
- Νιλ Σεντάκα: Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο θρύλος του ροκ εν ρολ
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 28 Φεβρουαρίου – Γιατί θεωρείται άτυπο Ψυχοσάββατο
- Δεν βρίσκεται στην Τεχεράνη ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, λέει το Ιράν – Έκλεισε ο εναέριος χώρος της χώρας
- Λόρα: Πώς βρέθηκε σε δομή στο Βερολίνο – Τι είπε η Γερμανική αστυνομία στον πατέρα της
- Σενάρια από τη Σερβία για Ρόμπινσον και Ολυμπιακό (vids)
- Τα επιδόματα και τα εφάπαξ που θα καταβληθούν από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 6 Μαρτίου
