Καμπάνια προσδοκιών ετοιμάζει η ΝΔ
Εντολή για την κατάρτιση ενός προγράμματος που θα δημιουργεί προσδοκίες και θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση την προσεχή εβδομάδα, αλλά κυρίως θα αποτελέσει το βασικό όπλο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη μάχη της ΔΕΘ και στο ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Το μήνυμα ότι πρέπει η χώρα να περάσει «από την εθνική μελαγχολία στην εθνική αισιοδοξία» υπαγορεύεται από την εκτίμηση του γαλάζιου επιτελείου ότι οι εκλογές δεν κερδίζονται μόνο με την καταγγελία του αντιπάλου.
Προς την κατεύθυνση αυτή, έχει δοθεί εντολή για την κατάρτιση ενός προγράμματος που θα δημιουργεί προσδοκίες και θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση την προσεχή εβδομάδα, αλλά κυρίως θα αποτελέσει το βασικό όπλο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη μάχη της ΔΕΘ και στο ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα.
*Διαβάστε περισσότερα στα Νέα
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέμπη: Τρία χρόνια από την τραγωδία – Το κάλεσμα για μαζικές συγκεντρώσεις
- Ο Τραμπ απειλεί να μπλοκάρει το άνοιγμα γέφυρας που συνδέει ΗΠΑ-Καναδά – Ζητά μερίδιο από τα έσοδα
- Τόνι Κρόος: «Χωρίς τον Ρονάλντο, κανείς δεν θα έβλεπε το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας»
- Χάρις Αλεξίου: Αν ζούσες συνέχεια με τον έρωτα θα ήσουν ένας παλαβός, πρέπει να πάμε παρακάτω, να αγαπήσουμε και αλλιώς
- Ποιος φοβάται τον Ευάγγελο Βενιζέλο; – Γιατί τον στοχοποιεί το Μαξίμου
- Προφυλακίστηκε ο σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία – Δηλώνει ανακουφισμένος με τη σύλληψή του


