Νέα παρέμβαση από την Κεντρική Τράπεζα της Κίνας
Σε νέα ένεση ρευστότητας 60 δισ. γουάν ή 9,39 δισ. δολαρίων στην διατραπεζική αγορά μέσω βραχυπρόθεσμων δανείων προχώρησε σήμερα Παρασκευή η Λαϊκή Κεντρική Τράπεζα της Κίνας. Τα νέα δάνεια, διάρκειας επτά ημερών, έχουν μέσο επιτόκιο 2,35%, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Λαϊκης Τράπεζας της Κίνας.
Σε νέα ένεση ρευστότητας 60 δισ. γουάν ή 9,39 δισ. δολαρίων στην διατραπεζική αγορά μέσω βραχυπρόθεσμων δανείων προχώρησε σήμερα Παρασκευή η Λαϊκή Κεντρική Τράπεζα της Κίνας.
Τα νέα δάνεια, διάρκειας επτά ημερών, έχουν μέσο επιτόκιο 2,35%, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Λαϊκης Τράπεζας της Κίνας.
Ωστόσο, παρά την δεύτερη παρέμβαση της Λαϊκής Κεντρικής Τράπεζα της Κίνας οι επενδυτές παραμένουν επιφυλακτικοί για το κατά πόσο η παρέμβασή της μπορεί να σταθεροποιήσει άμεσα την κατάσταση.
Η Λαϊκής Κεντρικής Τράπεζας της Κινάς μείωσε μέσα στην εβδομάδα τα επιτόκια του γουάν και παρέσχε πρόσθετη ρευστότητα στις εμπορικές τράπεζες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λάρισα: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων – Στο νοσοκομείο 22χρονη τραυματίας
- Ιταλία: Εννέα συλλήψεις για κεκαλυμμένη χρηματοδότηση της Χαμάς, ύψους άνω των 7 εκατ. ευρώ
- Αγρότες: Οι αποφάσεις κλιμάκωσης του μπλόκου της Νίκαιας – Συνεχίζει την προσπάθεια διάσπασης το Μαξίμου
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Σίτι
- Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Θαυμάστρια μου έστειλε γλάστρα που μέσα είχε κοριό»
- Βαρδούσια: Σε εξέλιξη η ανάσυρση των ορειβατών από τα 2.000 μέτρα – Στο νοσοκομείο Ιτέας η πρώτη σορός

