Ο κύβος ερρίφθη: Την 1η Νοεμβρίου ξανά στις κάλπες η Τουρκία
Η Τουρκία θα διεξαγάγει πρόωρες εκλογές την 1η Νοεμβρίου και ενδιαμέσως θα σχηματιστεί μια προσωρινή κυβέρνηση, με εξωκοινοβουλευτικά μέλη εφόσον είναι απαραίτητο, δήλωσε την Παρασκευή ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.
Η Τουρκία θα διεξαγάγει πρόωρες εκλογές την 1η Νοεμβρίου και ενδιαμέσως θα σχηματιστεί μια προσωρινή κυβέρνηση, με εξωκοινοβουλευτικά μέλη εφόσον είναι απαραίτητο, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να σχηματίσει την προσωρινή κυβέρνηση, η οποία θα αποτελείται από διάφορα κόμματα, δήλωσαν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι.
Η Τουρκία οδηγείται ξανά στις κάλπες έπειτα από την αποτυχία των προσπαθειών που καταβλήθηκαν επί πολλές εβδομάδες προκειμένου να συμφωνηθεί η δημιουργία συνασπισμού του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) με αντιπολιτευόμενα κόμματα πριν την καταληκτική προθεσμία της 23ης Αυγούστου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Φανταστικός ο Τζόουνς, αλλά η Παρτίζαν έχασε από την Βαλένθια (86-73)
- Η Ζαλγκίρις έκανε τη Χάποελ να δει… αστεράκια στο Ισραήλ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 31.12.2025]
- Βορίζια: Τι έδειξε η πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο του Φανούρη Καργάκη
- Ο αμερικανός πρεσβευτής στο ΝΑΤΟ εξέφρασε αμφιβολίες για την επίθεση εναντίον της κατοικίας του ρώσου προέδρου
- Η Ανδόρα περιμένει τον Ντάριλ Μέικον
