Σλοβακία: Αεροσκάφη με αλεξιπτωτιστές συγκρούστηκαν στον αέρα, επτά νεκροί
Δύο αεροσκάφη που μετέφεραν αριθμό αλεξιπτωτιστών συγκρούστηκαν στον αέρα στη δυτική Σλοβακία, στοιχίζοντας τη ζωή σε τουλάχιστον επτά άτομα. Σύμφωνα με τις αναφορές, αρκετοί κατάφεραν να γλιτώσουν επειδή πήδηξαν με τα αλεξίπτωτα από ύψος 1,5 χλμ.
Δύο αεροσκάφη που μετέφεραν αριθμό αλεξιπτωτιστών συγκρούστηκαν στον αέρα στη δυτική Σλοβακία, στοιχίζοντας τη ζωή σε τουλάχιστον επτά άτομα.
Σύμφωνα με τις αναφορές, αρκετοί κατάφεραν να γλιτώσουν επειδή πήδηξαν με τα αλεξίπτωτα από ύψος 1,5 χλμ.
Οι σλοβακικές Αρχές επιβεβαίωσαν ότι το πρωί της Πέμπτης σημειώθηκε δύστυχημα με μικρά αεροσκάφη στην περιοχή κοντά στο χωριό Σερβενί Κάμεν, στο δυτικό τμήμα της χώρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έδωσαν στη δημοσιότητα, συγκρούστηκαν δύο αεροσκάφη τύπου L-140, τα οποία είχαν απογειωθεί με συνολικά περίπου 40 αλεξιπτωτιστές.
Ο Ζουράι Ντένες, της σλοβακικής υπηρεσίας για αεροπορικά δυστυχήματα, ανέφερε πως οι αλεξιπτωτιστές από το ένα αεροσκάφος επέζησαν επειδή κατάφεραν να πηδήξουν πριν την σύγκρουση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Ο Ολυμπιακός «βλέπει» Πρέμιερ Λιγκ
- Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική – Θα έσπρωχναν στην αγορά ουσίες αξίας 339.000 ευρώ
- Πακιστάν: Στους 24 οι νεκροί από τη βομβιστική επίθεση σε τρένο – Πάνω από 50 οι τραυματίες
- Καρδίτσα: Νεκρός 46χρονος που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα δρόμου
- Νέο αλαλούμ: Οπαδοί του Ολυμπιακού δεν έχουν παραλάβει τα εισιτήρια του τελικού με την Ρεάλ!
- Ρούμπιο: Μπορεί να υπάρξει συμφωνία τις επόμενες ώρες – Το Ιράν διαψεύδει ότι συμφώνησε να παραδώσει το απόθεμα ουρανίου
