Στις φυλακές ο 60χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του
Τον δρόμο τις για φυλακές θα πάρει τις επόμενες ώρες ο 60χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 57χρονη σύζυγό του και τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι τον 30χρονο γιο του. Ο ίδιος δεν έχει παραδεχθεί την πράξη του.
Τον δρόμο τις για φυλακές θα πάρει τις επόμενες ώρες ο 60χρονος οικοδόμος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 57χρονη σύζυγο του και τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι τον 30χρονο γιο του, τα ξημερώματα του Σαββάτου στο σπίτι τους στα Κρύα Ιτεών Πάτρας.
Ο 60χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή Πάτρας για να απολογηθεί και σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί.
Μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστεός, ενώ ήδη του έχει ασκηθεί διώξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ο ίδιος δεν έχει παραδεχθεί την πράξη του.
Ο 30χρονος «βγήκε» από τη μηχανική υποστηρίξη, ωστόσο παραμένει για νοσηλεία στη ΜΕΘ στο Νοσοκομείο του Ρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σκάνδαλο στη Βρετανία: Ιδιοκτήτης ομάδας και ο σύζυγός του κατηγορούνται για βιασμούς και σεξουαλική εκμετάλλευση
- The Rip: Αστυνομικοί μηνύουν τους Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον για συκοφαντική δυσφήμιση
- ΑΕΚ – Ρίτας 86-92: Έχασε «δικό» της τρόπαιο στην παράταση η «Ένωση»… (vids)
- Οι Έλληνες επιστρέφουν στα μετρητά – Αυξήθηκαν οι αναλήψεις από ΑΤΜ
- Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 0-1: Οι Βαυαροί στέλνουν την ομάδα του Κουλιεράκη σε «τελικό παραμονής»
- Αναμνήσεις μίας πανδημίας: Γιατί ο φόβος και ο πανικός για τον Χανταϊό έρχονται πριν απ’ τις πληροφορίες

