Δύο εκπλήξεις και ανατροπή της Μονακό στην πρεμιέρα
Με δύο μεγάλες εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου το «κυρίως πιάτο» της 1ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Η νεοφώτιστη Ανζέ πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Μονπελιέ με 2-0, ενώ στο «Βελοντρόμ» της Μασαλίας, η Καέν υποχρέωσε τη Μαρσέιγ του Μαρσέλο Μπιέλσα σε εντός έδρας ήττα με 1-0. Από την άλλη πλευρά, η Μονακό πήρε, όπως αναμενόταν, το «διπλό» στην έδρα της Λιλ και ξεκίνησε με νίκη τη νέα σεζόν.
Με δύο μεγάλες εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου το «κυρίως πιάτο» της 1ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.
Η νεοφώτιστη Ανζέ πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Μονπελιέ με 2-0, ενώ στο «Βελοντρόμ» της Μασαλίας, η Καέν υποχρέωσε τη Μαρσέιγ του Μαρσέλο Μπιέλσα σε εντός έδρας ήττα με 1-0.
Από την άλλη πλευρά, η Μονακό πήρε, όπως αναμενόταν, το «διπλό» στην έδρα της Λιλ και ξεκίνησε με νίκη τη νέα σεζόν.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.