Bρέφος 14 μηνών τραυματίστηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο σε καταυλισμό
Ένα βρέφος ηλικίας 14 μηνών έχασε τη ζωή του μέσα σε καταυλισμό Ρομά, στην περιοχή Κόροιβος της Γαστούνης, στην Ηλεία. Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, λύθηκε το χειρόφρενο σταθμευμένου αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα οι ρόδες του οχήματος να χτυπήσουν το βρέφος στο κεφάλι.
Ένα βρέφος ηλικίας 14 μηνών έχασε τη ζωή του μέσα σε καταυλισμό Ρομά, στην περιοχή Κόροιβος της Γαστούνης, στην Ηλεία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, λύθηκε το χειρόφρενο σταθμευμένου αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα οι ρόδες του οχήματος να χτυπήσουν το βρέφος στο κεφάλι.
Αμέσως το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.
Στη συνέχεια η σορός του βρέφους διακομίστηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται από την Αστυνομία αν μέσα στο αυτοκίνητο που χτύπησε το βρέφος βρισκόταν κάποιο άτομο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στην έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Θράκης ο Δένδιας – «Σας ευχαριστώ για αυτό που κάνετε εκ μέρους της κυβέρνησης και του λαού»
- Κατέρρευσε διώροφη πολυκατοικία στην Κύπρο: Μάχη για απεγκλωβισμό ατόμου – Τρείς τραυματίες
- Γεροξεκούτης, παλιάτσος, «απολύεσαι!»: 12 φορές που οι παγκόσμιοι ηγέτες τα έβαλαν ανοιχτά με τον Τραμπ
- Από τη σούβλα στο story – Το Πάσχα στην εποχή των social media
- Η εξομολόγηση του Νεϊμάρ για το Μουντιάλ του 2022: «Ήταν σαν να είχα πεθάνει…»
- Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Γεροντιδάκης: Χέρι -χέρι στη Μύκονο ανταλλάσσουν φιλιά
