ΝΔ: Υπάρχουν ευθύνες για την κατάρρευση του χρηματιστηρίου
Για ευθύνες «σε όλα τα επίπεδα» αναφορικά με τη σημερινή κατάρρευση του Χρηματιστηρίου κάνει λόγο ο συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας, σχολιάζοντας τη σημερινή «Μαύρη Δευτέρα» στο ΧΑ.
Για ευθύνες «σε όλα τα επίπεδα» αναφορικά με τη σημερινή κατάρρευση του Χρηματιστηρίου κάνει λόγο ο συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας, σχολιάζοντας τη σημερινή «Μαύρη Δευτέρα» στο ΧΑ.
«Η κυβερνητική ανευθυνότητα, οι διαρκείς παλινωδίες και ερασιτεχνισμοί, οι άστοχες δηλώσεις ακόμη και του ίδιου του Πρωθυπουργού για το τραπεζικό σύστημα και για συγκεκριμένες τράπεζες, τα επικίνδυνα παιχνίδια με plan Β και σχέδιο επιστροφής στη δραχμή, το κλείσιμο των τραπεζών και οι κεφαλαιακοί περιορισμοί εξαιτίας πράξεων και παραλείψεων της κυβέρνησης, οδήγησαν στη σημερινή κατάρρευση του Χρηματιστηρίου» αναφέρει ο κ. Σταϊκούρας. Και καταλήγει:
«Κατάρρευση με τεράστιο κόστος για τους επενδυτές. Κυρίως τους μικροεπενδυτές. Κόστος που έχει συσσωρευτεί και διογκωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2015. Ευθύνες για όλα αυτά υπάρχουν. Και θα αναζητηθούν. Σε όλα τα επίπεδα».
Κυβερνητικοί κύκλοι, απαντώντας στη ΝΔ σημείωναν ότιοι ενέργειες της κυβέρνησης σχετικά με το Χρηματιστήριο έγιναν υπό την εποπτεία και τον έλεγχο της ΕΚΤ ενώ είχε ενημερωθεί πλήρως και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
«Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να επιχαίρει η ΝΔ και να επενδύει πάνω στην εικόνα που παρουσίασε σήμερα το Χρηματιστήριο» προσθέτουν οι ίδιοι κύκλοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εκλογές: Η Ελλάδα στο δρόμο προς τις κάλπες και στο μικροσκόπιο διεθνών οίκων – Το εύρημα που ανάβει «φωτιές»
- Από τα μαθήματα ρωσικών στο κόμμα της Καρυστιανού – Είδε φως και… μπήκε ο Νίκος Ζιάγκος
- Ρολάν Γκαρός: Μεγάλη νίκη και πρόκριση για τον Σακελλαρίδη (2-1)
- Επίθεση Τραμπ στα ΜΜΕ για τον πόλεμο στο Ιράν: Ακόμη και αν παραδοθεί άνευ όρων η Τεχεράνη, θα λένε ότι νίκησε
- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εξωτερικών για την αναχαίτιση του Global Sumud Flotilla
- Λουτσέσκου: «Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου»


