Νεροτσουλήθρα 350 μέτρων «κόβει» τη Σεούλ στα δύο
Μια τεράστια νεροτσουλήθρα μήκους 350 μέτρων που εγκαταστάθηκε στο κέντρο της Σεούλ στη Νότιο Κορέα μοιάζει να χωρίζει την πόλη στα δύο. Η νεροτσουλήθρα τοποθετήθηκε για το φεστιβάλ του καλοκαιριού «Slide Fiesta» που λαμβάνει χώρα στοην Κορέα και θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο.
Μια τεράστια νεροτσουλήθρα μήκους 350 μέτρων που εγκαταστάθηκε στο κέντρο της Σεούλ στη Νότιο Κορέα μοιάζει να χωρίζει την πόλη στα δύο.
Η νεροτσουλήθρα τοποθετήθηκε για το φεστιβάλ του καλοκαιριού «Slide Fiesta» που λαμβάνει χώρα στην Νότιο Κορέα και θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο.
Η εκδήλωση αυτή έχει πραγματοποιηθεί στο παρελθόν σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως σε Λονδίνο, Λας Βέγκας, Σίδνεϊ, Παρίσι και Άμστερνταμ. Φέτος είναι η πρώτη φορά που γίνεται στην Κορεά.
Η εκδήλωση θα βοηθήσει τον κόσμο να ανακουφιστεί από το άγχος τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού» δηλώνει ο επικεφαλής της διοργάνωσης, Μουν Σουκ-Τζιν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βέροια: 7χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ μετά από σοβαρό ατύχημα σε πάρκο
- Ντουράντ και Γιόκιτς καθάρισαν για Χιούστον και Ντένβερ – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- Βρέθηκε η ανήλικη Θεοδώρα που αγνοούταν για 111 ημέρες
- Ουκρανικές επιθέσεις με 300 drones εναντίον ρωσικού εδάφους
- Νίκολας Μπρέντον: Πέθανε ο ηθοποιός του «Buffy the Vampire Slayer», σε ηλικία 54 χρόνων
- ΗΠΑ: Πιθανή χρήση χερσαίων στρατευμάτων στο Ιράν – «Δεν θα σας το έλεγα αν το έκανα» λέει ο Τραμπ






