Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
4 πράγματα που δεν έχεις σκεφτεί για το νυφικό σου

4 πράγματα που δεν έχεις σκεφτεί για το νυφικό σου

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:IMAXtree/ Ralph e Russo *Τελευταίες λεπτομέρειες Η μεταφορά του νυφικού ή ακόμη και η παραμονή του μέσα στην ειδική θήκη μπορεί να του προκάλεσαν μερικές μικρές «ατέλειες», όπως κάποιο τσαλάκωμα ή το τσάκισμα κάποιας άκρης. Φρόντισε το έγκαιρα –συνήθως ο ατμός θα σε σώσει, αλλά αν δεν είσαι σίγουρη επικοινώνησε με τον οίκο […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:IMAXtree/ Ralph e Russo

*Τελευταίες λεπτομέρειες
Η μεταφορά του νυφικού ή ακόμη και η παραμονή του μέσα στην ειδική θήκη μπορεί να του προκάλεσαν μερικές μικρές «ατέλειες», όπως κάποιο τσαλάκωμα ή το τσάκισμα κάποιας άκρης. Φρόντισε το έγκαιρα –συνήθως ο ατμός θα σε σώσει, αλλά αν δεν είσαι σίγουρη επικοινώνησε με τον οίκο νυφικών από όπου το προμηθεύτηκες και επιβεβαίωσε.
*Ιδιαίτερες στιγμές
Είναι η μοναδική μέρα που θα το φορέσεις (είθισται) οπότε φρόντισε να μοιραστείς με το νυφικό σου όσες περισσότερες στιγμές μπορείς. Βγάλε φωτογραφίες ακόμη και όταν ετοιμάζεσαι ή το πρωί της ημέρας του γάμου σου –δεν χρειάζεται να το φορέσεις – αλλά και αφού ετοιμαστείς μην σε πιάσει πανικός να φύγεις γρήγορα. Για ένα λεπτό κοιτάξου στον καθρέφτη και απόλαυσε το. Στροβιλίσου και αν θες, σαν μικρό παιδί!
*Πρακτικά θέματα
Σκέφτηκες τη στιγμή που θα πρέπει να πας τουαλέτα; Πώς θα διαχειριστείς όλο αυτό το ύφασμα, την «δυσκαμψία» του κορσέ κτλ; Μια πρόβα στην τουαλέτα τους σπιτιού σου θα σου δείξει τις δυσκολίες και θα σε βοηθήσει να βρεις τις κινήσεις –κλειδιά για να μην ταλαιπωρηθείς και… γίνεις κόμπος όταν βρεθείς στην τουαλέτα την ώρα του πάρτι. Είναι και μια ευκαιρία να τσεκάρεις αν θα χρειαστείς βοήθεια, οπότε να βρίσκεται σε ετοιμότητα και ο «βοηθός» την… κρίσιμη στιγμή.
*Τελευταίος έλεγχος
Το make-up, μια σταγόνα καφέ ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να δημιουργήσει λεκέ στο νυφικό σου. Πριν φύγεις από το σπίτι, λοιπόν, βάλε τις φίλες και την μαμά σου (κόβει το μάτι της!) να κοιτάξουν γύρω γύρω το νυφικό μήπως υπάρχει λεκές και έτσι άμεσα να τον αφαιρέσουν.

gamos.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024