Γεωργιάδης: Ο Βαρουφάκης θα βρεθεί σε Ειδικό Δικαστήριο
Τη βεβαιότητα ότι ο τέως υπουργός Οικονομικών θα βρεθεί σε Ειδικό Δικαστήριο εκφράζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. «Όποιος ελέγξει την πορεία του στους πέντε μήνες που ήταν υπουργός Οικονομικών θα διαπιστώσει ότι ή πρόκειται περί ενός ηλιθίου -και ηλίθιος δεν είναι- ή εκτελούσε συγκεκριμένη υπηρεσία να χρεοκοπήσει την Ελλάδα» λέει ο Αδ.Γεωργιάδης.
Τη βεβαιότητα ότι ο τέως υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, θα βρεθεί σε Ειδικό Δικαστήριο εκφράζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.
«Όποιος ελέγξει την πορεία του στους πέντε μήνες που ήταν υπουργός Οικονομικών θα διαπιστώσει ότι ή πρόκειται περί ενός ηλιθίου -και ηλίθιος δεν είναι- ή εκτελούσε συγκεκριμένη υπηρεσία να χρεοκοπήσει την Ελλάδα» λέει στην Real News ο Αδ.Γεωργιάδης.
Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου δηλώνει ότι θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί, αλλά εκφράζει την εκτίμηση ότι δεν θα το πράξει.
«Βάσει του Κανονισμού, ο πρόεδρος της Βουλής σε βάρος του οποίου γίνεται πρόταση μομφής έχει δικαίωμα να μιλήσει έως 60 λεπτά.
» Αν δοθεί το μικρόφωνο στην κ. Κωνσταντοπούλου, θα μιλήσει για δύο ώρες και το μανιφέστο εναντίον του Τσίπρα που θα εκφωνήσει θα είναι το διαβατήριό της για το νέο σκληρό αντιμνημονιακό κόμμα που ονειρεύεται να κάνει με τους ακραίους που θα μαζέψει γύρω της, είτε από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε από τη Χρυσή Αυγή, με την οποία δεν έχει τυχαία προνομιακές σχέσεις.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κλειστά ακίνητα: Τέλος χρόνου για τα αποκαλυπτήρια
- Μπενίτεθ: «Πρέπει να προσεγγίσουμε με τη σωστή νοοτροπία τα παιχνίδια – Να μην κάνουμε ανόητα λάθη»
- Αγρότες: Μπλόκο και στις Μικροθήβες – Παρέκαμψαν τα ΜΑΤ και έκλεισαν την Εθνική Οδό – «Δεν κάνουμε βήμα πίσω»
- Νότια Αφρική: Ένοπλοι σκότωσαν 11 άτομα, ανάμεσά τους και ένα 3χρονο παιδί σε ξενώνα
- Ο Μάικλ Τζόρνταν σε νομική μάχη με τη NASCAR
- Άννα Βίσση: Η αποθεωτική πρεμιέρα για τα 10 χρόνια «Hotel Ερμού»
