Απελευθέρωση των συλληφθέντων στα επεισόδια της Τετάρτης ζητά η ΑΔΕΔΥ
Την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων στα χθεσινά επεισόδια και την απόσυρση όλων των «κατασκευασμένων κατηγοριών σε βάρος τους», ζητά με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.
Την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων στα χθεσινά επεισόδια και την απόσυρση όλων των «κατασκευασμένων κατηγοριών σε βάρος τους», ζητά με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.
Η ΑΔΕΔΥ υποστηρίζει ότι τα επεισόδια ήταν «προσχεδιασμένα» και «καταγγέλλει την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η οποία φέρει και την πολιτική ευθύνη για την επίθεση των δυνάμεων καταστολής εναντίον των διαδηλωτών και τις αναίτιες προσαγωγές, πολλές από τις οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις».
Αναφέρει επίσης ότι μεταξύ των συλληφθέντων, «περιλαμβάνονται συνδικαλιστές, όπως ο Μάνθος Ταβουλάρης, πρόεδρος του Συλλόγου Βιβλίου και Χάρτου, ο Μιχάλης Γκοντούμας, μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων του Ιδρύματος για το Παιδί «Η Παμμακάριστος», και άλλοι αγωνιστές».
Ανακοίνωση με την οποία ζητά την απελευθέρωση των συλληφθέντων και την απόσυρση των κατηγοριών, εξέδωσε και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιατί έμεινε ο Μίλτος Τεντόγλου εκτός μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
- Ο Τραμπ έδειξε τον Χέγκσεθ για την επίθεση στο Ιράν – To αμήχανο χαμόγελο του υπουργού Πολέμου
- Ελευσίνα: Γιόρτασαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου με χουντικό ύμνο – «Απαράδεκτο γεγονός» και «αποτροπιασμός»
- H χλιδάτη ζωή των μελών του κυκλώματος που εξαπατούσε τον ΕΦΚΑ – Πώς έστησαν την απάτη εκατομμυρίων
- QatarEnergy: Επικαλείται ανωτέρα βία για τα συμβόλαια LNG
- Βιώσιμη διαχείριση του νερού και καλές πρακτικές από την Παπαστράτος

