Ραντεβού Μεϊμαράκη με Παυλόπουλο – Στις Βρυξέλλες η Μπακογιάννη
O μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, συναντάται αυτήν την ώρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Παράλληλα, στις Βρυξέλλες θα μεταβεί κλιμάκιο της ΝΔ υπό την Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να έχει επαφές με παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με το θέμα της ελληνικής κρίσης.
O μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, συναντάται αυτήν την ώρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις και τον κίνδυνο του Grexit.
O κ. Μεϊμαράκης αρνήθηκε να έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, για τον οποίο δήλωσε ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη, αρνούμενος να αποκριθεί στις προσπάθειες τηλεφωνικής επικοινωνίας από την πλευρά του Μαξίμου. Ο ίδιος σημείωσε ότι δεν γνωρίζει τι ήθελε να του πει ο Αλέξης Τσίπρας και όπως ανέφερε, από εδώ και πέρα όλα θα γίνονται ανοιχτά και κατέθεσε αίτημα για διεξαγωγή συζήτησης προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση στη Βουλή.
Παράλληλα με τη συνάντηση Παυλόπουλου – Μεϊμαράκη, στις Βρυξέλλες θα μεταβεί την ίδια ημέρα κλιμάκιο της ΝΔ υπό την Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να έχει επαφές με παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με το θέμα της ελληνικής κρίσης.
Πάντως, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κ.Καραγκούνης υποστήριξε πως οι επαφές που θα έχουν στις Βρυξέλλες οι Ντ.Μπακογιάννη, Κωστής Χατζηδάκης και ο ευρωβουλευτής Μ.Κεφαλογιάννης «δεν είναι υπό την αιγίδα της ΝΔ».
Διαβάστε επίσης:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τροχαία: 11 νεκροί και 416 τραυματίες τον Φεβρουάριο στην Αττική – Βεβαιώθηκαν 33.749 παραβάσεις
- ΗΠΑ: Βύθισαν πολεμικό σκάφος του Ιράν στον Κόλπο του Ομάν – Επιθέσεις σε πλοία στα Στενά του Ορμούζ
- The Beatles: Το μέλος της θρυλικής μπάντας που βρέθηκε πρώτο πίσω από τα σίδερα της φυλακής
- Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Ο αδερφός της Μαρίας Λαδά ξεσπά στο in για τον άδικο θάνατο της ΑμεΑ αδερφής του
- Super League 2: Ο Ολυμπιακός Β’ «πλήγωσε» τον Πανιώνιο (2-1), φαβορί για την άνοδο η Καλαμάτα! (2-0)
- Νεκρός και ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, λένε τα ιρανικά ΜΜΕ

