Σκουρλέτης: Το δημοψήφισμα, ένα ακόμα διαπραγματευτικό όπλο
Κίνηση άμυνας η επιβολή ελέγχου στις τράπεζες, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να επιδιώκει μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία. «Το δημοψήφισμα είναι μια διαπραγμάτευση με άλλα μέσα» συνέχισε.
Κίνηση άμυνας η επιβολή ελέγχου στις τράπεζες, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να επιδιώκει μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία.
«Το δημοψήφισμα είναι μια διαπραγμάτευση με άλλα μέσα. Θέλουμε να επανεκκινήσουμε με μια πιο διευρυμένη εντολή αυτό που ξεκινήσαμε» συνέχισε.
Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε «πρώτο βήμα» το γεγονός ότι η άλλη πλευρά απέσυρε τις προτάσεις της, ενώ επανέλαβε ότι η διαδικασία του δημοψηφίσματος θα επιδράσει καταλυτικά στη διαπραγμάτευση.
Ο υπουργός είπε ότι αν επικρατήσει το «ναι», θα επιδεινωθούν τα φαινόμενα που γνωρίζουμε τα τελευταία πέντε χρόνια, όπως μείωση συντάξεων, πλήγμα στον τουρισμό κλπ και ξεκαθάρισε ότι «δεν ψηφίζουμε για το νόμισμα».
Το «’ναι’ κλείνει τη συζήτηση για περαιτέρω διαπραγμάτευση, το ‘όχι’ την ανοίγει» κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαβάη: Εντυπωσιακές εικόνες από την έκρηξη του ηφαιστείου Κιλαουέα
- Έντεκα τόνοι ακατάλληλων κρεάτων κατασχέθηκαν σε ελέγχους στην Αττική
- Ιράν-ΗΠΑ: Εκεχειρία ή όχι, η κρίση στη Μέση Ανατολή δεν έχει τελειώσει
- «Λύγισε» ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον επικήδειο για τον Μιρτσέα: «Ελπίζω να είσαι περήφανος για μένα»
- Ρόδος: 15χρονος τραυματίστηκε από πυροτέχνημα στο χωριό Μαλώνα
- Νέα διάκριση στην Πορτογαλία για τον Συλαϊδόπουλο
