Επέστρεψε στους δέκτες το κανάλι της ΕΡΤ3
Με ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων, λόγω της έκτακτης πολιτικής επικαιρότητας, επέστρεψε η ΕΡΤ3 την Δευτέρα.
Με ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων, λόγω της έκτακτης πολιτικής επικαιρότητας, επέστρεψε η ΕΡΤ3 την Δευτέρα.
Η έναρξη της ροής του προγράμματός της έγινε στις 6.00 το πρωί με την ελληνική σημαία, και ακολούθησαν μικρά ντοκιμαντέρ για την διαδρομή του καναλιού και τα όσα συνέβησαν στα δύο χρόνια «μαύρου».
Στη συνέχεια προβλήθηκε ζωντανή εκπομπή με τίτλο «Η ΕΡΤ3 επέστρεψε αλλά δεν έφυγε ποτέ» με καλεσμένους που στήριξαν τη λειτουργία της ΕΡΤ3.
Η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα συναυλία με 16 καλλιτέχνες της Θεσσαλονίκης αναβάλλεται λόγω των εξελίξεων.
Σύμφωνα με την συντονίστρια προγράμματος Κυριακή Μάλαμα, η δημόσια τηλεόραση οφείλει να είναι παρούσα στις έκτακτες πολιτικές εξελίξεις, γι’ αυτό στο πρόγραμμά της προστέθηκαν τρεις επιπλέον ενημερωτικές εκπομπές. Εκτός από τα μεγάλα δελτία ειδήσεων στις 13.00 και 19.00, θα προβάλλονται τρίλεπτα δελτία ειδήσεων ανά μία ώρα, ενώ θα φιλοξενούνται σε επανάληψη αγαπημένες εκπομπές από το αρχείο της ΕΡΤ3.
Για να λαμβάνουν το κανάλι οι τηλεθεατές θα πρέπει να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους στην ψηφιακή συχνότητα 24.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Δικαστής αμφισβητεί τη συνταγματικότητα της προσφυγής του Τραμπ εναντίον της αμερικανικής εφορίας
- Greece Expands List of Protected ‘Untouched Beaches’
- «Ξέσπασε» ο Γκουαρντιόλα με τις τιμές των εισιτηρίων του Μουντιάλ: «Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους»
- Κεφαλονιά: Για απάτη είχε μηνυθεί από πρώην πελάτη του ο 66χρονος που μιλούσε με τη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ
- ΣΥΡΙΖΑ για ρεπορτάζ in: Πόσο καιρό θα κάνει τον «ψόφιο κοριό» για τις υποκλοπές ο Μητσοτάκης;
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4): Δράση με τελικό Κυπέλλου, Stoiximan GBL και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

