Κυβέρνηση: Οι προτάσεις μας είναι ρεαλιστικές, υπάρχει διάθεση για λύση
Τη θέση ότι οι ελληνικές προτάσεις είναι ρεαλιστικές και ότι υπάρχει διάθεση για λύση μεταφέρουν από τις Βρυξέλλες έλληνες αξιωματούχοι. Σύμφωνα με τους ίδιους αξιωματούχους, η Αθήνα παραμένει στις προτάσεις της που έχουν αναγνωριστεί ως βάση συζήτησης, πριν από λίγες ημέρες. «Τώρα είναι ώρα που κρίνεται η υπευθυνότητα και η βούληση του καθενός» αναφέρουν.
Τη θέση ότι οι ελληνικές προτάσεις είναι ρεαλιστικές και ότι υπάρχει διάθεση για λύση μεταφέρουν από τις Βρυξέλλες έλληνες αξιωματούχοι. Σύμφωνα με τους ίδιους αξιωματούχους, η Αθήνα παραμένει στις προτάσεις της που έχουν αναγνωριστεί ως βάση συζήτησης, πριν από λίγες ημέρες.
Σύμφωνα με την ελληνική κυβέρνηση, «η προτάσεις εξειδικεύθηκαν και κατατέθηκαν στους θεσμούς και θα κατατεθούν και στα θεσμικά όργανα της ΕΕ. Αποτελούν δε μια άκρως ρεαλιστική προσέγγιση για άμεση συμφωνία στο πνεύμα της απόφασης του Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου.
» H ελληνική κυβέρνηση έχει επιδείξει υπευθυνότητα και βούληση για λύση. Τώρα είναι ώρα που κρίνεται η υπευθυνότητα και η βούληση του καθενός.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Βόλος – Κηφισιά
- Πορεία για τον Γρηγορόπουλο: Ένταση και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας – Χημικά και προσαγωγές
- Πώς να μειώσεις τον λογαριασμό ρεύματος τον χειμώνα χωρίς να κρυώνεις
- Το Netflix αποκτά τους σούπερ ήρωες της DC – Το brand που δεν αξιοποιήθηκε ποτέ πλήρως
- «Είναι ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις της γενιάς μας» – H Μάργκοτ Ρόμπι για τον Τζέικομπ Έλορντι στα Ανεμοδαρμένα Ύψη
- Διαδοχικές παρεμβάσεις Καραμανλή για αγροτικό και κρίση θεσμών – Τι θα πει για δύο θέματα που καίνε την κυβέρνηση


