Reuters: Πιθανή η συμφωνία αυτή την εβδομάδα κρίνει η πλειοψηφία των traders
Η πλειοψηφία των διαπραγματευτών στις αγορές χρήματος, που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters, αναμένουν συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών της αυτή την εβδομάδα. Δώδεκα από τους 18 traders εκτίμησαν ότι θα υπάρξει συμφωνία αυτή την εβδομάδα, με τρεις από αυτούς να αναφέρουν ότι είναι «πολύ πιθανό».
Η πλειοψηφία των διαπραγματευτών στις αγορές χρήματος, που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters, αναμένουν συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών της αυτή την εβδομάδα.
Δώδεκα από τους 18 traders εκτίμησαν ότι θα υπάρξει συμφωνία αυτή την εβδομάδα, με τρεις από αυτούς να αναφέρουν ότι είναι «πολύ πιθανό». Κανείς δεν είπε ότι είναι «αρκετά απίθανο».
«Η νέα πρόταση δείχνει ότι η Ελλάδα κινείται και είναι σε θέση, προτίθεται, να βρει λύση για να αποφύγει το Grexit», είπε ένας διαπραγματευτής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
