Ν.Παππάς: Βρήκαμε ισοδύναμα και τα αρνήθηκαν
Εν όψει της αναλυτικής ενημέρωσης που πρόκειται να παρέχει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εντός της ημέρας η διαπραγματευτική ομάδα, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς έδωσε δύο στοιχεία για το αντικείμενο της διαφωνίας με τους εταίρους που οδήγησε στο ναυάγιο των διαβουλεύσεων στις Βρυξέλλες.
Εν όψει της αναλυτικής ενημέρωσης που πρόκειται να παρέχει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εντός της ημέρας η διαπραγματευτική ομάδα, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς έδωσε δύο στοιχεία για το αντικείμενο της διαφωνίας με τους εταίρους που οδήγησε στο ναυάγιο των διαβουλεύσεων στις Βρυξέλλες.
Μέσω twitter o Νίκος Παππάς αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση πήγε στις Βρυξέλλες με εναλλακτικές προτάσεις αλλά δεν έγιναν αποδεκτές. «Βρήκαμε ισοδύναμα και τα αρνήθηκαν» σημειώνει.
Τονίζει, ακόμη, ότι «το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επιμένει στις μειώσεις συντάξεων», επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες.
«Λάθος λογική με λάθος στοιχεία» καταλήγει στο μήνυμά του ο υπουργός Επικρατείας, που συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις του Σαββατοκύριακού στις Βρυξέλλες.
Βρήκαμε ισοδύναμα και τα αρνήθηκαν. Tο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επιμένει στις μειώσεις των συντάξεων. Λάθος λογική με λάθος στοιχεία.
— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) June 15, 2015
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης επανέλαβε ότι η ελληνική κυβέρνηση παρουσίασε ισοδύναμα αντί για τις μειώσεις συντάξεων και την αύξηση του ΦΠΑ στις επαφές των Βρυξελλών και τόνισε: «Η κυβέρνηση δεν αποχωρεί και δεν υποχωρεί».
Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, το βράδυ της Κυριακής, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης σημείωνε: «Παρά την εμπλοκή και ο Δραγασάκης και ο Γιούνκερ μιλούν στις δηλώσεις τους για ανάγκη συμφωνίας. Όσοι προβλέπουν οριστική ρήξη, βιάζονται».
Παρά την εμπλοκή και ο Δραγασάκης κ ο Γιούνκερ, μιλούν στις δηλώσεις τους για την ανάγκη συμφωνίας.Όσοι προβλέπουν οριστική ρήξη, βιάζονται.
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) June 14, 2015
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μαμντάνι γοητεύει τον Τραμπ, προωθεί την προσιτή στέγαση και επιτυγχάνει την αποφυλάκιση φοιτήτριας από την ICE
- Διασταυρώνουν τα ξίφη τους Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης για τα ενεργειακά και την ακρίβεια
- Finos Film: Το αφιέρωμα για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά
- BHMAGAZINO: Έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Η απίθανη εμφάνιση του Ντόντσιτς δεν έφτασε στους Λέικερς – Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ (vids)
- Στις 4 Μαρτίου η ετυμηγορία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής
