Σουλτς: Δραματικές οι συνέπειες για την Ελλάδα αν δεν υπάρξει συμφωνία
Αυστηρή προειδοποίηση στην ελληνική κυβέρνηση απηύθυνε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, δηλώνοντας πως «οι συνέπειες θα είναι δραματικές» εάν δεν δεχθεί την συμφωνία που προτείνουν οι θεσμοί.
Αυστηρή προειδοποίηση στην ελληνική κυβέρνηση απηύθυνε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, δηλώνοντας πως «οι συνέπειες θα είναι δραματικές» εάν δεν δεχθεί την συμφωνία που προτείνουν οι θεσμοί.
«Μπορώ μόνο να προειδοποιήσω την ελληνική κυβέρνηση να μην απορρίψει τη χείρα που της τείνουν» οι εταίροι, είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag, που δημοσιεύεται την Κυριακή. «Ο χρόνος εξαντλείται και οι συνέπειες θα είναι δραματικές», προσέθεσε.
Ο πρόεδρος της Ευρωβουλής υπογράμμισε πως η ΕΕ είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε συμβιβασμό με την ελληνική κυβέρνηση, σημειώνοντας ωστόσο ότι οι δανειστές έχουν ήδη προβεί σε ορισμένες υποχωρήσεις στη διάρκεια της διαπραγμάτευσης.
Ανέφερε, τέλος, πως τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως δεν είναι υπόλογοι μόνο στους ψηφοφόρους τους, αλλά φέρουν ευθύνη για την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγρότες: Αυτή είναι αντιπροσωπεία που θα συναντηθεί με τον Μητσοτάκη – Ποιος πήρε τη θέση του Ανεστίδη
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0 σετ: Νικητές στο ντέρμπι οι «πράσινοι»
- Για δολοφονημένους καλλιτέχνες στους δρόμους του Ιράν κάνει λόγο η οργάνωση Artists at Risk Connection
- Νόμπελ Ειρήνης: Το δώρο της Ματσάδο στον Τραμπ είναι σπάνιο, αλλά έχει ξανασυμβεί
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός Βεντούρα, φαβορί στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή
- Ο Ντομινίκ Πελικό ερευνάται ως ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού μετά φόνου και απόπειρας βιασμού


