Βρούτσης: Αναγκαία η εθνική συνεννόηση
Μήνυμα εν όψει της συζήτησης στη Βουλή για τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων έστειλε ο πρώην υπορυγός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, τονίζοντας ότι είναι αναγκαία η εθνική συνεννόηση.
Μήνυμα εν όψει της συζήτησης στη Βουλή για τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων έστειλε ο πρώην υπορυγός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, τονίζοντας ότι είναι αναγκαία η εθνική συνεννόηση.
Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο twitter σημειώνει: «Η Ελλάδα μας ενώνει! Αναγκαίο όσο ποτέ χωρίς κομματικούς εγωισμούς και άναρθρες κραυγές να υπάρξει εθνική συνεννόηση. Στη Βουλή ας γίνει η αρχή».
Η Ελλάδα μας ενώνει!Αναγκαίο όσο ποτέ χωρίς κομματικους εγωισμούς κ αναθρες κραυγες να υπάρξει εθνική συννενοηση Στη Βουλή ας γίνει η αρχη
— Giannis Vroutsis (@VroutsisGiannis) June 5, 2015
Χθες, Πέμπτη, πάντως ο κ. Βρούτσης με άλλη ανάρτησή του έκανε λόγο για ήττα του λαϊκισμμού, των ψευδαισθήσεων και των αριστερών ουτοπιών περί περήφανης διαπραγμάτευσης.
Ουδέν κακόν αμιγές καλου!Ηττηθηκαν ο λαϊκισμός οι ψευδαισθησεις οι αριστερές ουτοπιες ο μύθος της «περηφανης»διαπραγματευσης!
— Giannis Vroutsis (@VroutsisGiannis) June 4, 2015
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
