Χωρίς Σπανούλη και Πέτγουεϊ ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη
Χωρίς τον Μπρεντ Πέτγουεϊ θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (18:30) ο Ολυμπιακός τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, στον τρίτο αγώνα της σειράς για την ημιτελική φάση των πλέι οφ, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ υπέστη τράβηγμα στο άνω τριτημόριο του μηρού και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Πέτγουεϊ αποκλείστηκε από την αποστολή για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος, άφησε εκτός και τον Βασίλη Σπανούλη, προκειμένου να ξεκουραστεί.
Χωρίς τον Μπρεντ Πέτγουεϊ θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (18:30) ο Ολυμπιακός τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, στον τρίτο αγώνα της σειράς για την ημιτελική φάση των πλέι οφ, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ υπέστη τράβηγμα στο άνω τριτημόριο του μηρού και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Πέτγουεϊ αποκλείστηκε από την αποστολή για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος, άφησε εκτός και τον Βασίλη Σπανούλη, προκειμένου να ξεκουραστεί.
Τις θέσεις των Πέτγουεϊ και Σπανούλη στην αποστολή των Πειραιωτών θα πάρουν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος ξεπέρασε την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρούσε, και ο Βασίλης Καββαδάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣΕΠΕΕ: Στάσιμες οι πωλήσεις ενδυμάτων το 2025
- Γουλβς – Λίβερπουλ 2-1: «Κόκκινοι» για τα… θηρία, έχασαν και από τους «Λύκους»
- ΣΥΡΙΖΑ: Ρεκόρ αύξησης των ερευνώμενων υποθέσεων απάτης και σκανδάλων στην Ελλάδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Στον τελικό οι Μαδριλένοι, «άγγιξαν» επική ανατροπή οι Καταλανοί (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]
- Οι σκληροπυρηνικοί στη Μόσχα ανησυχούν λόγω του Ιράν – Λένε ότι δεν πρέπει να εμπιστεύονται τον Τραμπ



