Με Διαμαντίδη απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του πρώτου αγώνα της σειράς της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ στην Α1 Ανδρών, με τον ΠΑΟΚ, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ (20:00). Στην τελευταία προπόνηση ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είδε τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τράβηγμα, να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς και δηλώνει έτοιμος για την αυριανή «μάχη». Αντίθετα, ο Εστεμπάν Μπατίστα παραμένει εκτός λόγω θλάσης στον υποκνημίδιο μυ και δεν υπολογίζεται.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του πρώτου αγώνα της σειράς της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ στην Α1 Ανδρών, με τον ΠΑΟΚ, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ (20:00).
Στην τελευταία προπόνηση ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είδε τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τράβηγμα, να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς και δηλώνει έτοιμος για την αυριανή «μάχη».
Αντίθετα, ο Εστεμπάν Μπατίστα παραμένει εκτός λόγω θλάσης στον υποκνημίδιο μυ και δεν υπολογίζεται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Ο Βίκτορ Όρμπαν έχασε τις εκλογές – Αλλά όχι για την πολιτική που πρεσβεύει
- Παξοί: Συγκλονίζει η αδελφή του 15χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Κρίσιμες ώρες για τον 17χρονο συνεπιβάτη
- «Ο Μουνής»: Παράταση για 2 ακόμη παραστάσεις
- Αναμένει διευκρινίσεις για το «απαγορευτικό» των ΗΠΑ η διεθνής ναυτιλία
- Αρκάς: Τι μέρα είναι;


