Στον Πειραιά το σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας
Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Πειραιά έχει μεταφερθεί το απόγευμα της Κυριακής το σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας για να εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.
Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Πειραιά έχει μεταφερθεί το απόγευμα της Κυριακής το σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας για να εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.
Η υποδοχή των ιερών λειψάνων έγινε στις 15:45 στη συμβολή των οδών Β.Γεωργίου και Γ.Λαμπράκη και στη συνέχεια πάνω σε όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας, με λιτανευτική πομπή, μεταφέρθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Πειραιώς, όπου τελέστηκε αρχιερατικός εσπερινός, χοροστατούντος του επισκόπου Φαναρίου Αγαθαγγέλου και συγχοροστατούντων του μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ και άλλων αρχιερέων.
Μετά τη δοξολογία και το λαϊκό προσκύνημα, κληρικοί της Μητρόπολης Πειραιώς συνόδευσαν το σκήνωμα σε τορπιλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού, όπου αποδόθηκαν τιμές.
Αμέσως μετά, η λειψανοθήκη θα επιστρέψει στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας όπου θα παραμείνει για ακόμη μία εβδομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αμπελόκηποι: Μεθυσμένη οδηγός τράκαρε σε 14 σταθμευμένα οχήματα προσπαθώντας να παρκάρει
- Άννα Βίσση: Ποια είναι η νέα δισκογραφική της εταιρεία μετά την Panik
- Λέσβος: Δεύτερο κρούσμα αφθώδους πυρετού σε κτηνοτροφική μονάδα στην Πελόπη
- Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα άνω των 22.000 ευρώ σε 17χρονο μοτοσικλετιστή για επικίνδυνη οδήγηση
- Χαμός με Ντόντσιτς και Μπιτάντζε: «Είπε πως θα γ@@@@ την οικογένειά μου, δεν το δέχομαι αυτό» (vid)
- Πυρ ομαδόν από αντιπολίτευση για ακρίβεια και υποκλοπές