Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάννες 2015: Η Σάλμα Χάγιεκ τρώει την καρδιά κτήνους και βγάζει selfie

Κάννες 2015: Η Σάλμα Χάγιεκ τρώει την καρδιά κτήνους και βγάζει selfie

Η εικόνα της Σάλμα Χάγιεκ που τρώει την καρδιά ενός θαλάσσιου κτήνους στην ταινία του Ματέο Γκαρόνε Il racconto dei racconti (Η ιστορία των ιστοριών) εντυπώνεται στο μυαλό των θεατών που βρίσκονται στο 68ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Η Χάγιεκ πρόλαβε ήδη από την πρώτη ημέρα να... αψηφήσει την οδηγία του Φεστιβάλ για τα selfie. Η Κρουαζέτ ζει στους ρυθμούς του Mad Max, με τους πρωταγωνιστές Τομ Χάρντι και Σαρλίζ Θερόν να τραβούν τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων. Βίντεο, φωτορεπορτάζ

Η εικόνα της Σάλμα Χάγιεκ που τρώει την καρδιά ενός θαλάσσιου κτήνους στην ταινία του Ματέο Γκαρόνε Il racconto dei racconti (Η ιστορία των ιστοριών) εντυπώνεται στο μυαλό των θεατών που βρίσκονται στο 68ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Ερωτηθείσα για την εν λόγω σκηνή, η Χάγιεκ είπε: «Ήταν αηδιαστική». «Ο σκηνοθέτης μας εδώ ήθελε το εσωτερικό της καρδιάς να μοιάζει με αυτό μιας αληθινής καρδιάς» θυμάται η Χάγιεκ δείχνοντας τον Γκαρόνε. «Φαντάσου να δάγκωνα και να ανακάλυπτα ότι είχα κόψει μια πραγματική αρτηρία» προσθέτει.

Η καρδιά είχε φτιαχτεί από μακαρόνια, αλλά και πάλι δεν ήταν ιδιαίτερα θελκτικό γεύμα: «Νόμιζα ότι θα κάνω εμετό» δηλώνει η Χάγιεκ. Η ηθοποιός αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα, ένα από τα οποία ήταν το βάρος που έπρεπε να κουβαλά: τα λεπτομερή κοστούμια της ζύγιζαν περίπου 30 κιλά.

Η Χάγιεκ πρόλαβε ήδη από την πρώτη ημέρα να… αψηφήσει την οδηγία του Φεστιβάλ για τα selfie.

Η ταινία The Tale of Tales βασίζεται στις ιστορίες του Τζιαμπατίστα Μπαζίλε, οι οποίες αποτελούν τη βάση για πολλά παραμύθια. Η ταινία συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα. Μετά τη δημοσιογραφική προβολή της, συγκέντρωσε ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια, με την Telegraph να μιλά για μία «υπέροχα σέξι» ταινία και τον Guardian να της δίνει τα πολυπόθητα πέντε αστεράκια.

Στο διαγωνιστικό τμήμα προβάλλεται και το Our Little Sister (Η Μικρή Αδελφή Μας), η νέα ταινία του Χιροκάζου Κόρε – Έντα (Like Father, Like Son), με τους περισσότερους κριτικούς να συμφωνούν ότι ο σκηνοθέτης κάνει ένα είδος ρεαλιστικού σινεμά, αλλά ότι από τη συγκεκριμένη ταινία έλειπε το συναίσθημα και η ένταση.

Κατά τα άλλα, η Κρουαζέτ ζει στους ρυθμούς του Mad Max, με τους πρωταγωνιστές Τομ Χάρντι και Σαρλίζ Θερόν να τραβούν τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.

Η ταινία προβάλλεται στο Φεστιβάλ εκτός συναγωνισμού και οι κριτικές που έχει συγκεντρώσει είναι ήδη πολύ καλές.

Το Φεστιβάλ ξεκίνησε την Τετάρτη το βράδυ με την προβολή της ταινίας Στάσου Ψηλά (ο ελληνικός τίτλος του La Tete Heute), με την Κατρίν Ντενέβ να κλέβει τις εντυπώσεις και να δηλώνει ότι πλέον οι σταρ έχουν απομυθοποιηθεί εξαιτίας των social media…

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024