Πανελλαδική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ και διαμαρτυρία στο υπουργείο Υγείας
Σε πανελλαδική στάση εργασίας προχωρά η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 20 Μαΐου στηρίζοντας την 24ωρη κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων και των φορέων που συμμετέχουν σε αυτή, ενώ συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 12:30μμ στο υπουργείο Υγείας.
Σε πανελλαδική στάση εργασίας προχωρά η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 20 Μαΐου στηρίζοντας την 24ωρη κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ)
και των φορέων που συμμετέχουν σε αυτή, ενώ συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 12:30μμ στο υπουργείο Υγείας.
Με βασικό αίτημα την δωρεάν δημόσια υγεία και πρόνοια για όλους, η εκτελεστική επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στάση εργασίας για την Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου, ενώ καλεί τα Δ.Σ. των Ομοσπονδιών να ενημερώσουν και να ενεργοποιήσουν τα Σωματεία – μέλη τους για συμμετοχή τους.
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση τα αιτήματα είναι τα εξής:
- Δωρεάν Δημόσια Υγεία και Πρόνοια για όλους
- Επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση του ΕΣΥ
- Κατάργηση μνημονιακών πολιτικών για συρρίκνωση και ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ
- Εξόφληση δεδουλευμένων νυχτερινών – αργιών
- Ανάκτηση μισθολογικών απωλειών
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς αναγνωρίζονται τα πλασματικά χρόνια στο Δημόσιο
- «Συνωστισμός και Σιωπή: Η Ελλάδα των αντιθέσεων σε επίπεδο δήμων»
- Βαλέρια Χοψονίδου: Σοβαρό χειρουργείο για τον 8 μηνών γιο της – Τι είπε για την περιπέτεια
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Πανιώνιο εκτός έδρας – «Μάχη» ΑΕΚ και Ηρακλή στη «Sunel Arena»
- «Η σιωπή είναι συνενοχή» – Ανοιχτή επιστολή Ανδρουλάκη σε υπουργούς και δημόσιους αξιωματούχους που υπήρξαν στόχοι υποκλοπών και του Predator
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Πώς ξεκίνησε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. – Τι λέει η Δημογλίδου

