Ενδιάμεσες εκπτώσεις και ανοικτά καταστήματα την Κυριακή
Ξεκινά το Σάββατο η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος. Για την Κυριακή 3 Μαΐου ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει τα μαγαζιά να είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί ώς τις 6 το απόγευμα, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά προτείνει να λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί ώς τις 4 το απόγευμα. Όχι στο άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή λέει η ΕΣΕΕ.
Ξεκινά το Σάββατο (με λήξη στις 9 Μαΐου) η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος. Για την Κυριακή 3 Μαΐου ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει τα μαγαζιά να είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί ώς τις 6 το απόγευμα, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά προτείνει να λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί ώς τις 4 το απόγευμα.
- Όχι στο άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή λέει η ΕΣΕΕ
- Ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 3 Μαΐου
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των Εμπορικών Συλλόγων Αθήνας και Πειραιά, κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
Επίσης, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά σημειώνει ότι εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης και στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από…% έως…%).
Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνεργάτης του Έλληνα kickboxer για την άγρια επίθεση στη Σερβία: «Μπήκαν 100 άτομα στο ρινγκ και μας βαρούσαν ανελέητα»
- ΑΑΔΕ: Προσωρινό λουκέτο σε δεκάδες ψηφιακές υπηρεσίες – Ποιες εφαρμογές βγαίνουν εκτός λειτουργίας
- Μεντβέντεφ: Ο Ζελένσκι θα πρέπει να κρύβεται για το υπόλοιπο της ζωής του μετά την επίθεση στον Πούτιν
- «Ο Λούκα Μόντριτς είναι η καλύτερη μεταγραφή φέτος»
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Σπάει όλα τα ρεκόρ 5 μήνες προτού βγει στις σκοτεινές αίθουσες
- Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 60χρονος γιος της

