Παναγούλης: Στην ΕΡΤ «ιδιαίτερα όσοι αγωνίστηκαν για τον ΣΥΡΙΖΑ»
Σχόλια προκάλεσε στη Βουλή η τοποθέτηση του βουλευτή Β' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη, ο οποίος, απευθυνόμενος στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ, ζήτησε την αποκατάσταση όσων αγωνίστηκαν για να ανέλθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σχόλια προκάλεσε στη Βουλή η τοποθέτηση του βουλευτή Β’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη, ο οποίος, απευθυνόμενος στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ, ζήτησε την αποκατάσταση όσων αγωνίστηκαν για να ανέλθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Η ΕΡΤ πρέπει να ανοίξει όλα τα προγράμματά της, κύριε υπουργέ. Πρέπει να αποκαταστήσει όλους τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα να αποκαταστήσει όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία» είπε ο κ. Παναγούλης.
«Εν τη αφέλεια του αποκάλυψε τις μύχιες σκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια», σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ έντονα αντέδρασε και το Ποτάμι με τον Χάρη Θεοχάρη να μιλά για εξόφληση γραμματίων του ΣΥΡΙΖΑ. «Άθελα του μας αποκάλυψε ο Στάθης Παναγούλης το σχέδιο της κυβέρνησης, ξοφλάτε γραμμάτια -είχαμε τα γαλάζια παιδιά και τώρα έχουμε τα ροζ», ανέφερε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσεχία: Πυροβολισμοί σε δημαρχείο – Δύο νεκροί, ανάμεσά τους και ο δράστης
- Ποια είναι η 30χρονη Βαλέρια Νικόφ, το κορίτσι του Σον Πεν; – Η διετής σχέσεις και οι συγκρούσεις με τους παπαράτσι
- Ανδρουλάκης: «Στις εκλογές ψηφίζουμε αν θέλουμε κυβέρνηση με πολιτική αλλαγή και λύσεις»
- Επικό βίντεο: Ο διαιτητής του τελικού του Κόπα Άφρικα έβαλε τα γέλια όταν κατάλαβε ότι προκάλεσε… χάος (vid)
- Νότια Αφρική: Σύγκρουση μικρού λεωφορείου με φορτηγό – Νεκροί 11 μαθητές
- Βόλος: Συνελήφθη 40χρονος που χτύπησε την 27χρονη σύντροφό του