Κουτσούμπας: Θα καταλήξουν σε συμφωνία, αλλά δεν αποκλείεται ατύχημα
Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα καταλήξει σε συμφωνία με τους εταίρους εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, αν και δεν απέκλεισε ενδεχόμενο ατυχήματος. Ο κ. Κουτσούμπας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για αθέτηση προεκλογικών υποσχέσεων και διευκρίνισε ότι το ΚΚΕ δεν θα στηρίξει την κυβέρνηση ακόμη και σε ενδεχόμενο ρήξης και εξόδου από το ευρώ αφού αυτό δεν θα συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την κοινωνική οικονομία.
Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα καταλήξει σε συμφωνία με τους εταίρους εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, αν και δεν απέκλεισε ενδεχόμενο ατυχήματος.
Ο κ. Κουτσούμπας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για αθέτηση προεκλογικών υποσχέσεων όπως «το κούρεμα του χρέους», ενώ διευκρίνισε ότι το ΚΚΕ δεν θα στηρίξει την κυβέρνηση ακόμη και σε ενδεχόμενο ρήξης και εξόδου από το ευρώ αφού αυτό δεν θα συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την κοινωνική οικονομία.
Είτε σε συμφωνία με τους εταίρους είτε σε ρήξη και έξοδο από το ευρώ η κυβέρνηση θα πάρει μέτρα που θα επιβαρύνουν τις λαϊκές τάξεις εκτίμησε ο κ. Κουτσούμπας.
Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό κάλεσε την κυβέρνηση να απειθαρχήσει στην συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ προκειμένου να πάψουν οι μετανάστες να εγκλωβίζονται στην Ελλάδα.
Ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε τους δημάρχους να αρνηθούν την διάθεση των αποθεματικών τους που ζητά η κυβέρνηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
