Διαψεύδει ο Γ.Παπανδρέου το «διαζύγιο» με τη σύζυγό του
Σε κατηγορηματική διάψευση σημερινού δημοσιεύματος που αφορά την προσωπική ζωή του Γιώργου Παπανδρέου προχώρησε, με ανακοίνωσή του, το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.
Σε κατηγορηματική διάψευση σημερινού δημοσιεύματος που αφορά την προσωπική ζωή του Γιώργου Παπανδρέου προχώρησε, με ανακοίνωσή του, το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.
«Σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται στην προσωπική ζωή του Γιώργου Α. Παπανδρέου, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Όλα έχουν και ένα όριο» σημειώνεται στην ανακοίνωση, η οποία εκδόθηκε έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» περί διαζυγίου του κ. Παπανδρέου με τη σύζυγό του, Αντα.
Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον πρώην πρωθυπουργό, κάτι ανάλογο δημοσιεύτηκε και τον Νοέμβριο του 2012.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο – «Μίνι μάρκετ» ναρκωτικών στην κατοχή δύο νεαρών
- ΕΕ: Συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση την Κυριακή – Εξετάζει σκληρή απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή δασμών
- Παγετός και λευκά τοπία: Οι θερμοκρασίες και τα χιόνια τα επόμενα 24ωρα – Τι θα γίνει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
- Το 47% των Γερμανών υπέρ μποϊκοτάζ του Μουντιάλ στις ΗΠΑ εάν ο Τραμπ συνεχίσει τις απειλές για Γροιλανδία
- AI σύντροφοι: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη μετατρέπει τη μοναξιά σε εμπόρευμα
- Νέα στοιχεία για το μοντέλο που ήταν μέλος της συμμορίας ληστών – Συμμετείχε σε 4 ληστείες
