Φωτιά στο στρατόπεδο μεταναστών Σάμου
Ένας οικίσκος στο στρατόπεδο προσωρινής κράτησης μεταναστών στο Βαθύ της Σάμου κάηκε ολοσχερώς από φωτιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κέντρο υποδοχής έχει χωρητικότητα 280 ατόμων και αυτή τη στιγμή κρατούνται εκεί 187 μετανάστες.
Ένας οικίσκος 30 τετραγωνικών μέτρων στο στρατόπεδο προσωρινής κράτησης μεταναστών στο Βαθύ της Σάμου κάηκε ολοσχερώς, από φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τρίτης από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Επί τόπου έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η οποία συμμετείχε με τρία οχήματα και 10 άνδρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κέντρο υποδοχής έχει χωρητικότητα 280 ατόμων και αυτή τη στιγμή κρατούνται εκεί 187 μετανάστες.
Πληροφορίες ανέφεραν ότι στο στρατόπεδο επικράτησε αναστάτωση και ότι έβαλαν τη φωτιά οι κρατούμενοι μετανάστες. Οι πληροφορίες αυτές ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκαν επισήμως. Έρευνα για το περιστατικό διεξάγει η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βαλεντίνο Γκαραβάνι και Τζιανκάρλο Τζιαμέτι – Η κοινή ζωή ανάμεσα στον έρωτα, τη δουλειά και τις συνειδητές σιωπές
- Live News: Νέο ρεκόρ σεζόν τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου
- Θα συγκρουστεί, αλήθεια, η Ελλάδα και οι άλλοι με τον Τραμπ για τη Γροιλανδία;
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ απέρριψε την κλήτευση κρίσιμων μαρτύρων στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Οργανωμένη συγκάλυψη του σκανδάλου
- Γιόκιτς και Αντετοκούνμπο στην κορυφή του All-Star 2026
- Θεσσαλονίκη: Νεκρή η 48χρονη που έπεσε από μπαλκόνι

