Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη νέα εθνική Αθηνών-Λαμίας λόγω εργασιών
Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων τίθεται σε ισχύ σε τμήματα της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, ταυτόχρονα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο ύψος του Δήμου Ωρωπού, στο χρονικό διάστημα από 15 Απριλίου έως και 7 Ιουλίου.
Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων τίθεται σε ισχύ σε τμήματα της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, ταυτόχρονα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο ύψος του Δήμου Ωρωπού, στο χρονικό διάστημα από 15 Απριλίου έως και 7 Ιουλίου.
Η διακοπή κυκλοφορίας θα γίνεται 07.30-17.30 από Δευτέρα έως Παρασκευή και 07.30-14.30 τα Σάββατα.
Λόγω εργασιών επιδιόρθωσης-ανύψωσης βάσεως ιστών οδοφωτισμού, το μέτρο θα εφαρμοστεί στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας από το 54,8 έως το 60ο χλμ, καθώς και στη Λωρίδα Εκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) από το 55,68 έως το 55,75 χιλιόμετρο.
Οι εργασίες δεν θα εκτελούνται τις Κυριακές και τα χρονικά διαστήματα από 30 Απριλίου-2 Μαϊου και από 29 Μαϊου-2 Ιουνίου.
Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Εχει «δίλημμα» ο Μερτς για το εάν παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο από τον πόλεμο των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- Μέση Ανατολή: Κάπου 9.000 πολίτες των ΗΠΑ έφυγαν από την περιοχή εξαιτίας του πολέμου
- Ιράν: Ανησυχεί για την επόμενη μέρα ο Μερτς – Δεν υπάρχει διατυπωμένη στρατηγική
- Μέση Ανατολή: «Οι άμαχοι πληρώνουν το τίμημα σε ολόκληρη την περιοχή», επισημαίνει ο ΟΗΕ
- Τουρκία: Κριτική στο Ιράν ασκεί ο Φιντάν για τα πλήγματα σε ενεργειακές υποδομές άλλων χωρών
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μια ετικέτα «σωσίβιο»