
Απομακρύνθηκαν οι κάδοι περιμετρικά του Πολυτεχνείου
Στην απομάκρυνση των κάδων από τους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο προχώρησε ο δήμος Αθηναίων, ενώ για τις επόμενες ημέρες η αποκομιδή των σκουπιδιών θα πραγματοποιείται τρεις φορές ημερησίως, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται η χρονική ισχύς του μέτρου.
Μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού του εξωτερικού τοίχου της Βουλής από συνθήματα αντιεξουσιαστών κατά την πορεία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μ. Τρίτης για τους απεργούς πείνας, ο δήμος Αθηναίων απομάκρυνε τους κάδους περιμετρικά από το Πολυτεχνείο.
Συγκεκριμένα η Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων απομάκρυνε από τους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο 24 πλαστικούς κάδους απορριμμάτων, οι οποίοι πυρπολήθηκαν, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν πυρποληθεί σε όλο την περιοχή του κέντρου της Αθήνας περίπου 2.500 πλαστικοί κάδοι.
Η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων ενημερώνει τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες ότι τις επόμενες ημέρες, για λόγους ασφάλειας και δημόσιας υγείας, στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο (Στουρνάρη, Μπουμπουλίνας, Τοσίτσα και Πατησίων και στα δύο ρεύματα) η αποκομιδή των απορριμμάτων θα πραγματοποιείται σε προκαθορισμένες ώρες και συγκεκριμένα στις 14.30, στις 21.00 και στις 02.00 τα ξημερώματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: «Γιατί η κατάπαυση του πυρός είναι καταδικασμένη»
- Μαρούσι: Κακοποιός μαχαίρωσε ανήλικο στην προσπάθειά του να τον ληστέψει
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ανακοινώνει εναλλακτικές διαδρομές, επικαλούμενο κίνδυνο «ναρκών»
- Μετανάστες: Η Κομισιόν απαντά σε ερώτηση ευρωβουλευτών για το ναυάγιο στη Χίο
- Ρωσία: Ενας άμαχος νεκρός σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Γάζα: 4 νεκροί, ανάμεσά τους δημοσιογράφος του Al Jazeera, από ισραηλινά πλήγματα