Η Ελένη Τσαλιγοπούλου συνεχίζει τις εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα
Μαζί με τους boğaz musique, μια νέα μπάντα ταλαντούχων μουσικών έρχονται στη σκηνή του Factory of Sound για να παρουσιάσουν τη νέα τους συναυλιακή πρόταση και να ξεσηκώσουν το κοινό.
Το πρόγραμμα συνθέτουν αγαπημένα τραγούδια της ερμηνεύτριας, τραγούδια που παντρεύουν το παλιό με το καινούριο και μελωδίες που ενώνουν την Ανατολή με τη Δύση.
Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο in.gr η Ελένη Τσαλιγοπούλου είχε δηλώσει σχετικά με την πρόκληση και τον πειραματισμό στη μουσική:
«Μου αρέσει πάρα πολύ, γιατί μου αρέσει έτσι κι αλλιώς να ακούω συνέχεια μουσική, ελληνική και ξένη. Συμβαίνουν υπέροχα πράγματα στην παγκόσμια μουσική και θεωρώ πως πρέπει να τα εντοπίζουμε και να τα «μεταφράζουμε» με τον δικό μας μεσογειακό τρόπο. Ο πειραματισμός είναι ο μόνος τρόπος της εξέλιξης της μουσικής.»
Οι αγαπημένες μελωδίες σε συνδυασμό με την σκηνική παρουσία και το κέφι που μεταδίδει η ίδια, καθώς και την ιδιαίτερη επικοινωνία της Ελένης Τσαλιγοπούλου με το κοινό, η σύμπραξη αυτή αναμένεται να κάνει τη βραδιά μοναδική.
Οι boğaz musique είναι οι:
Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος – κιθάρες, μαντολίνο, λούπες
Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες
Απόστολος Τσαρδάκας – κανονάκι, βιολί
Χάρης Κελλάρης – κοντραμπάσο
Αργύρης Διαμαντής – κρουστά
Factory of Sound, Ακτή Μιαούλη, Εντός Paralimnio Fun Park, Ιωάννινα
Εισιτήριο: 11 ευρώ
- Από την εκλογή Τραμπ έως τις εξεγέρσεις της γενιάς Ζ – Τα 10 γεγονότα που σημάδεψαν το 2025
- Σε τι κόσμο γεννήθηκε ο Ιησούς; Η αληθινή ιστορία της Γέννησης ανάμεσα στη βία, τον κίνδυνο και την ελπίδα
- CIES: Μουζακίτης και Καρέτσας ανάμεσα στους κορυφαίους Κ20 για το 2025 (pics)
- Άννα Βίσση: Χριστούγεννα με τους εγγονούς της στο Κουρσεβέλ της Γαλλίας
- Πώς να εντοπίσετε έναν serial killer – Αυτά είναι τα 4 χαρακτηριστικά
- Νέα σενάρια από τη Βραζιλία για Τετέ και Γκρέμιο – «Η πρόταση στον Παναθηναϊκό»