Η Ελένη Τσαλιγοπούλου συνεχίζει τις εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα
Μαζί με τους boğaz musique, μια νέα μπάντα ταλαντούχων μουσικών έρχονται στη σκηνή του Factory of Sound για να παρουσιάσουν τη νέα τους συναυλιακή πρόταση και να ξεσηκώσουν το κοινό.
Το πρόγραμμα συνθέτουν αγαπημένα τραγούδια της ερμηνεύτριας, τραγούδια που παντρεύουν το παλιό με το καινούριο και μελωδίες που ενώνουν την Ανατολή με τη Δύση.
Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο in.gr η Ελένη Τσαλιγοπούλου είχε δηλώσει σχετικά με την πρόκληση και τον πειραματισμό στη μουσική:
«Μου αρέσει πάρα πολύ, γιατί μου αρέσει έτσι κι αλλιώς να ακούω συνέχεια μουσική, ελληνική και ξένη. Συμβαίνουν υπέροχα πράγματα στην παγκόσμια μουσική και θεωρώ πως πρέπει να τα εντοπίζουμε και να τα «μεταφράζουμε» με τον δικό μας μεσογειακό τρόπο. Ο πειραματισμός είναι ο μόνος τρόπος της εξέλιξης της μουσικής.»
Οι αγαπημένες μελωδίες σε συνδυασμό με την σκηνική παρουσία και το κέφι που μεταδίδει η ίδια, καθώς και την ιδιαίτερη επικοινωνία της Ελένης Τσαλιγοπούλου με το κοινό, η σύμπραξη αυτή αναμένεται να κάνει τη βραδιά μοναδική.
Οι boğaz musique είναι οι:
Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος – κιθάρες, μαντολίνο, λούπες
Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες
Απόστολος Τσαρδάκας – κανονάκι, βιολί
Χάρης Κελλάρης – κοντραμπάσο
Αργύρης Διαμαντής – κρουστά
Factory of Sound, Ακτή Μιαούλη, Εντός Paralimnio Fun Park, Ιωάννινα
Εισιτήριο: 11 ευρώ
- «Καμίνι» το Καραϊσκάκη: Ανακοινώθηκε sold out κόντρα στη Λεβερκούζεν (pic)
- Νέα Πέραμος: Είχαν κλέψει το καμένο αυτοκίνητο από γιατρό υπό την απειλή όπλου
- Τι αναφέρει το πόρισμα της Πυροσβεστικής για τη Βιολάντα – Η διαρροή αερίου και τα κενά στα συστήματα ασφαλείας
- Κόντρα Λαζαρίδη-Μάντζου για τον ΟΠΕΚΑ: «Τι γνωρίζατε και δεν μας λέγατε;»- «Κάνετε σόου, την ευθύνη των ελέγχων την έχει η κυβέρνηση»
- Ηλεία: Μετρά τις πληγές του, το Μαζαράκι – Σπίτια απειλούνται από τις κατολισθήσεις
- Ο Μίλιτσιτς που δεν εμπνέει και ο Άρης που έχει την «τσέπη» να αλλάξει την κατάσταση τη νέα χρονιά

