Πεπεισμένος πως η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ferrari στο GP Μαλαισίας δεν οφείλεται αποκλειστικά στις υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα στην πίστα του Sepang, δηλώνει ο K. Raikkonen, επισημαίνοντας την πρόοδο που έχει σημειώσει η ιταλική ομάδα το τελευταίο διάστημα.

«Μπορεί να είναι οι καιρικές συνθήκες που μας ευνόησαν στη Μαλαισία αλλά νομίζω πως ακόμα και στη Μελβούρνη, αν είχαμε βρεθεί πίσω τους, δεν θα είχαν καταφέρει να απομακρυνθούν».

«Προφανώς σε κάθε σιρκουί οι συνθήκες παίζουν τον ρόλο τους, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι διαθέτουμε ένα πολύ δυνατό πακέτο».

«Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε τόσο γρήγοροι όσο αυτοί, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό και κρίνοντας από το σημείο στο οποίο ολοκληρώσαμε την περσινή σεζόν, έχουμε πραγματοποιήσει ένα πολύ σημαντικό βήμα».

«Η ομάδα κάνει τις σωστές κινήσεις, ωθώντας μας προς τη σωστή κατεύθυνση, ώστε βήμα-βήμα να καταφέρουμε να πιάσουμε τη Mercedes. Παρά τη νίκη του Sebastian, γνωρίζουμε πως θα πρέπει να βελτιωθούμε σε πολύ συγκεκριμένους τομείς», δήλωσε ο K. Raikkonen, o οποίος τερμάτισε στην τέταρτη θέση του GP Mαλαισίας, έχοντας εκκινήσει ενδέκατος.

auto.in.gr