H Mercedes-Benz Ελλάς στήριξε ως χορηγός -και όχι μόνο- το 10ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος», ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της Βορείου Ελλάδος.

Εκτός από τα εθιμοτυπικά της καθήκοντα ως χορηγού των αυτοκινήτων που θα κάλυπταν τις ανάγκες μετακίνησης της διοργάνωσης, η Mercedes-Benz Ελλάς συμμετείχε και με την δική της ομάδα 100 ατόμων στα αγωνίσματα 5 και 10 χιλιομέτρων, συνδράμοντας ταυτόχρονα το «Χαμόγελο του Παιδιού» & το «Make-A-Wish Ελλάδος» που παραδοσιακά έχουν πάντα τη στήριξη της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό της ομάδας της Mercedes-Benz Ελλάς στην οποία συμμετείχαν 100 άτομα από το προσωπικό, τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους φίλους της φίρμας, βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς, ως επίτιμος προσκεκλημένος της εταιρείας και ο οποίος, επιπλέον απένειμε τα μετάλλια στους νικητές του Μαραθωνίου μαζί με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mercedes-Benz Ελλάς, κ. Ι. Καλλίγερο.

«Με αίσθημα πληρότητας, υπερηφάνειας και συγκίνησης επιστρέψαμε από τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης. Είμαστε όλοι ιδιαίτερα ευτυχείς που συμμετείχαμε σε αυτήν τη γιορτή, ένα αθλητικό γεγονός με έντονο πολιτιστικό χαρακτήρα. Αφενός ζήσαμε όμορφες στιγμές με την ομάδα αφετέρου η προσπάθεια είχε ως αποτέλεσμα την έμπρακτη βοήθεια στο έργο οργανισμών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, οι οποίοι έχουν ως σκοπό την βοήθεια προς τα παιδιά», σχολίασε μετά τον τερματισμό του ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, κ. Ι. Καλλίγερος.

auto.in.gr